Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mozgalom indul a nemzeti régiók védelmében

888.hu - MTI

2020.10.11. 21:00

Európai polgári kezdeményezés támogatására indít mozgalmat a gerilla.hu a nemzeti régiók védelmében.

A gerilla.hu civil szervezet az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében felszólítja a Kárpát-medence lakosait és az egész magyar társadalmat, politikai hozzáállástól függetlenül, segítsenek abban, hogy az Európai Parlament elé kerülő kisebbségi kezdeményezés sikeres legyen.

Hangsúlyozták: ennek érdekében folytatódik az aláírásgyűjtés, és aki tud, a signiteurope.com oldalon vagy a közösségi felületeken kövesse a kezdeményezést, azt lájkolja, ossza meg.
Arra is biztatják az embereket, hogy egy egyszerű kartonlapra írják fel a signiteurope.com-ot, és azzal fotózzák le magukat, majd osszák meg a képet a Facebookon.

 

Úgy fogalmaztak: ahhoz, hogy sikerüljön, mindenkire szükség van. „Csináljuk meg együtt! A székelyekért, Európáért!” – írták.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Sopánkodhatnak a baloldali politikusok: az EP az atomenergiát is fenntartható energiaforrásnak minősítette

Az Európai Parlament (EP) elutasította az úgynevezett taxonómia rendelet kiegészítése elleni indítványt, mely megakadályozta volna, hogy a gáz- és atomenergia-ágazatok bizonyos tevékenységei környezeti szempontból fenntarthatónak minősüljenek, ezzel mindkét energiahordozó biztonságos és tiszta energiaforrás minősítést élvezhet – közölte az uniós parlament szerdán.

Gyöngyösi sütheti saját pecsenyéjét a Jobbik élén

Gyöngyösi sütheti saját pecsenyéjét a Jobbik élén

Bár Gyöngyösi Márton, a Jobbik frissen megválasztott elnöke hiába verte el nagy fölénnyel Jakab Péter jelöltjét, Földi Istvánt az elnökválasztáson, mégis gyakran emlegetik egy lapon a nevét Retkes Attiláéval, aki az SZDSZ utolsó elnökeként, a párt megszűnésekor leoltotta a villanyt.

GFG blog 11.: Döglött akták: a szocik

GFG blog 11.: Döglött akták: a szocik

Hozzájárulás korunk szellemi vitáihoz

Ha valaki nem tud választani magának nemet, egy társkereső több mint 12 alternatívát kínál

Ha valaki nem tud választani magának nemet, egy társkereső több mint 12 alternatívát kínál

Mert ugyebár nem elég 4-5 lehetőség a nemi identitás meghatározására, felvilágosultaknál ennél sokkal bonyolultabb a kérdés.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére