Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Most ne tinderezz, ha te is megostromoltad a Capitoliumot!

888.hu

2021.01.15. 18:30

Fifikás nők vadásznak az ostromlókra, képeiket tovább küldik az FBI-nak.

Több száz embert vettek már őrizetbe, de folyamatosan nyomoz az FBI azok után, akik részt vettek a Capitolium ostromában. A Szövetségi Nyomozó Iroda készül az elnöki beiktatás biztonságának szavatolására és civilek segítségét is kéri, az ostromban részt vettek felkutatására, bármilyen információt, de főleg bizonyító erejű képeket is fogadnak.

A közösségi médiának és a különböző randialkalmazásoknak köszönhetően pedig elég könnyű begyűjteni azt, amire most az FBI-nak szüksége van: az ostromban részt vettek úgy tűnik szeretnek az ott készült fotókkal csajozni. Erre jött rá pár fifikás nő, akik most átállították a Tinder és egyéb randialkalmazásukban a profiljukat, átírták bemutatkozásukat, mintha szimpatizálnának a trumpista szavazókkal, az ostromban részt vettekkel, hogy így matcheljenek velük, a beszélgetéseikben pedig erre terelik a témát, fotókat kérnek tőlük, amiket aztán átadnak az FBI részére.

A legtöbben egyébként sem titkolják, hogy részt vettek az ostromban, de úgy tűnik, a női csellel egyre többen kerülnek majd az FBI kezére.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére