Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mindennapok Svédországban: elítélték a TV-s újságírókat, mert a riport után magukkal vittek egy migránst

Bokor Gábor

2017.10.31. 20:28

A svéd közszolgálati csatorna három tagját is elítélték, amiért egy görögországi riport után hazafelé vittek magukkal egy 15 éves szír migránst.
MALMÖ, 20:28

A svéd közszolgálati csatorna három tagját is elítélték, amiért egy görögországi riport után hazafelé vittek magukkal egy 15 éves szír migránst.

A malmői kerületi bíróság kedden ítélte el a svéd közszolgálati csatorna három alkalmazottját, amiért Svédországba csempésztek egy migránst. Fredrik Önnevallt és két kollégáját 75 óra közmunkára ítélték, azonban nem kell azonnal elkezdeniük dolgozni, hiszen az ítélet nem jogerős. A vádlottak ügyvédje felmentésért fellebbezett.

Az újságíró és két kollégája épp Görögországban készítettek egy riportot, ami után magukkal vitték a kiskorú illegális bevándorlót.

Szakértők szerint az embercsempészés miatt elítélt újságírók olcsón megúszták, hiszen ezért több hónapnyi letöltendőt is ki szoktak szabni. Az enyhe ítélet mögött vélhetően az elkövetők büntetlen előélete szerepelt.

Önnevall a bíróságon azt mondta, humanitárius okokból ragadták meg a 15 éves szír gyereket és csempészték át Svédországba.

Több biztonságos országon is átjöttek, ahol beadhatta volna a menedékkérelmet. Nincs ésszerű indok arra, miért kell egy gyereket humanitárius okokból pont Svédországba vinni"

– mondta Lennart Svensater, a legfelsőbb bíróság elnöke.

Nem ez az első botránya az SVT csatorna alkalmazottainak. Szeptemberben az egyik beosztottról az derült ki, hogy az interneten vette meg egy 14 éves kislány szüzességét.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére