Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Mindennapok Londonban: a muszlim ünnep miatt mészárszéket csináltak az elõkertben

Bokor Gábor

2018.08.26. 13:00

Természetesen semmiféle higiéniai szabályt nem tartottak be.

Szombaton ért véget a iszlám világban az egyik legnagyobb ünnep, az Eid al-Adha, azaz az áldozati ünnep. Ilyenkor a muszlimok legjobb ruhájukba öltöznek és imádkoznak a mecsetekben. Aki megteheti, az áldozatot mutat be Allahnak: általában bárányt ölnek le, a húsát pedig szétosztják.

Így tett London külvárosában, Dagenhamben is az egyik helyi hívő. 

A szomszédait megbotránkoztatva, a kis előkertjéből csinált komplett mészárszéket, ugyanis ott áldozta fel a szerencsétlen állatokat, komplett vérfürdőt rendezve ennek következtében. 

A muszlim lakos szomszédai azon kívül, hogy felháborodtak, az egészet lefilmezték és elküldték az önkormányzatnak, hogy vizsgálják ki az ügyet, majd a népegészségügyi hivatalnak is szóltak. 

Mindenki megdöbbent, mikor azt látták, hogy a muszlim szomszéd egy vízhatlan anyagot végigterít a kertjében, majd nekiáll az állatok levágásának és feldarabolásának. 

Az egyik felháborodott szomszéd, a 62 éves Julia McClenaghan elmondta, hogy régóta a környéken lakik, ám ilyet még nem látott. 

A lakásomból sajnos tisztán rálátok a kertjére. Szerintem ez a legkevésbé higiénikus hely a húsok feldolgozására: egy régi, szakadt és végtelenül mocskos kendőt használt a férfi arra, hogy letörölje a vért a késéről"

– mesélte.

A Sunnak sikerült elérnie a házban élő egyik nőt, aki elmondta, hogy valóban az Eid al-Adha miatt vágták le az állatokat a kertben, de szerinte ebben nincs semmi rossz.

Bizarr és egyben furcsa, hogy valaki a saját otthonába áldozzon fel állatokat"

– mondta a lap egyik muszlim újságírója.

A brit Ramadán Alapítvány vezetője, Mohammed Shafiq megvédte a családot, elmondása szerint teljesen rendben történt az állatok levágása és nem talál semmi kivetnivalót abban, ha a muszlimok a szomszédok aggályai ellenére mészárszéket rendeznek a kiskertben. 

A képet direkt a legvégére hagytam, csak akkor görgess tovább, ha van gyomrod hozzá, mert kegyetlen:

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére