Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Miért nem írják le az amerikai ballibek, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán?

Vincze Viktor Attila

2019.04.23. 17:38

A közismert konzervatív televíziós személyiség, a Fox News kommentátora, Tucker Carlson úgy véli, hogy a balliberálisok egész egyszerûen azért nem hajlandóak a nevén nevezni a keresztényellenes támadásokat, mert saját maguk is ellenzik a kereszténységet.

Tucker Carlson, az amerikai Fox News csatorna jobboldali kommentátora szerint nincs mit szépíteni azon, hogy amerikai balliberális politikusok – így például Barack Obama és Hillary Clinton is – nem a keresztények elleni merényletként, hanem mint a "húsvétot ünneplők" ellen indított terrorakcióként nevezték a húsvéti Srí Lanka-i terrortámadás-sorozatot.

A közismert konzervatív televíziós személyiség úgy véli, hogy a keresztények elleni támadásokat a balliberálisok egész egyszerűen azért nem hajlandóak a nevükön nevezni, mert saját maguk is keresztény- és kereszténységellenesek.

A húsvét ünneplői helyett miért nem mondják ki nyíltan azt, hogy keresztények voltak a terrortámadás célpontjai és áldozatai? Nem létezik olyan, hogy a »húsvétimádók vallása«"

– fogalmazott a jobboldali újságíró, hozzátéve, hogy természetesen az ilyen fajta eufemizmus használatának mindig van oka.

Jelen esetben például az, hogy a bevándorláspárti amerikai politikusok attól tartanak, hogyha a keresztények megtudnák az igazat, miszerint ellenük irányult az iszlamisták támadása, akkor azok azonnal fegyveres keresztes hadjáratot szerveznének a terrorakció miatt. 

Tucker Carlson felhívja a figyelmet arra is, hogy nem az elhallgatás az egyedüli baloldali válasz a történtekre, mert például egy másik, szintén keresztényellenes gondolatiság áll a Washington Postnak azon cikke mögött is, amely a terrortámadásból főként azt a következtetést vonta le, miszerint a Srí Lanka-i merényletek felkorbácsolták a nyugati szélsőségesek haragját.

Ezzel pedig azt sugallja a baloldali lap, mintha az lenne a helyzet, hogy aki felháborodik a keresztény templomok elleni merényleteken, az gyakorlatilag csakis egy szélsőséges náci lehet.

Tucker Carlson úgy véli, hogy a hivatalos amerikai állami szervezetek és a közigazgatás sajnos emberemlékezet óta nem állt ki nyíltan a támadásoknak kitett keresztények mellett a világon sehol, aminek az lehet az oka, hogy a Washington Posthoz hasonló médiumok évtizedek óta kizárólagos módon határozzák meg az amerikai közgondolkodást, és a mai napig a többség ezért nem mer szembeszállni a keresztényellenes szemléletmóddal. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére