Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megtámadták a tévéseket a franciaországi terrorista ismerõsei

Nagy Gábor

2018.03.25. 21:30

Baloldali (!) újságírók próbáltak "oknyomozni" a pénteken agyonlõtt marokkói származású terrorista ismerõseinél. Finoman fogalmazva: nem erre a fogadtatásra készültek a média munkatársai.
CARCASSONNE, 21:30

Baloldali (!) újságírók próbáltak "oknyomozni" a pénteken agyonlőtt marokkói származású terrorista ismerőseinél. Finoman fogalmazva: nem erre a fogadtatásra készültek a média munkatársai.

Mint ismert, pénteken újabb szörnyű terrortámadás történt Franciaországban. Egy marokkói származású migráns elrabolt egy autót, az utast agyonlőtte, a sofőrt megsebesítette, majd rálőtt egy éppen arra kocogó rendőrre.

Utána bement egy szupermarketbe, Allah Akbart üvöltött és túszokat szedett. Egy vevőt és egy hentest agyonlőtt.

Aztán egy helyi, 45 éves csendőr felajánlotta, hogy bemegy a szupermarketbe a túszokért cserébe.

A terrorista, Radouane Lakdim ebbe belement, de amikor a csendőr megérkezett, a gyilkos a biztonság kedvéért belelőtt.

Később a kommandósok agyonlőtték a terroristát, de a kiszabadított csendőr a kórházban meghalt.

A nyilvántartott bűnöző és veszélyes muszlim radikális, Radouane Lakdim évek óta szabadon mászkálhatott Franciaországban, az ottani hatóságok engedték.

Most a szalafista (radikális muszlim) terrorista lakóhelyét próbálták feltérképezni tévések, de nem jártak sikerrel. Helyi migránsok, agresszív muszlimok megtámadták őket.

A migránssimogató cikkeiről is híres Le Monde munkatársának, Yann Boucheznak például azt üvöltötte egy helyi migráns, hogy

Takarodj, vagy eltöröm a lábadat!"

A France 3 közszolgálati televízió munkatársai sem jártak jobban, amikor a Carcassonne város mellett lévő Ozanamban, a terrorista lakhelyén próbáltak meg forgatni.

Egyiküknek azt üvöltötték, "hogy takarodj, vagy szétb...m a fejed!" Felvételt is készítettek róla, ahogy elzavarják őket.

Marc Dana, a France 3 tévése arról számolt be, hogy elvették a kézi kameráját, és utánadobták. Egy svájci forgatócsoportot meg is vertek.

A közszolgálati tévé regionális adása pedig arról beszélt, hogy az ott élők szerint egy kis csoport terrorizálja a többieket, és nagyon félnek tőlük.

(Origo)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére