Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Meghökkentõen sok lány akar fiúvá válni

Tóth Dalma

2018.09.20. 14:00

Elképesztõ mértékben nõtt azon fiatal lányok száma, akik nemet akarnak váltani. A megdöbbentõ adatok miatt utánajárnak annak, mi lehet az oka.

Elképesztő mértékben nőtt azon fiatal lányok száma, akik nemet akarnak váltani. A megdöbbentő adatok miatt utánajárnak annak, mi lehet az oka.

Penny Mordaunt egyenlőségért felelős brit miniszter arra szólította fel a hivatalokat, hogy nézzenek utána, miért nőtt meg 4 415 százalékkal (!!) azon lányok száma, akik nemet akarnak váltani.

A hivatalos adatok szerint a nemátalakító kezelésen – beleértve a hormoninjekciós kúrákat is – 97 gyerek vett részt 2009-2010-ben. Utána egy nagy ugrás következett, 2017-2018-ban 2519-re nőtt a nemátalakító kezelésen átesett gyerekek száma. A legnagyobb ugrás a lányoknál tapasztalható: 40-ről 1 806-ra emelkedett azok száma, akik fiúvá akarnak válni. A nemátalakító kezelésen részt vett 6 év alattiak száma 45-re tehető. A legfiatalabb még csak 4 éves volt.

A hatóságok közölték, hogy a briteknél tapasztalt emelkedés nem egyedi, más országokban is ugyanez tapasztalható. Több szakértő szerint azért, mert a lányok úgy gondolják, a modern világban könnyebb fiúként érvényesülni. Sokak szerint a közösségi médiának is köze van az emelkedéshez, mivel ott olyan elvárások jelennek meg a lányokat illetően – hogy  mit jelent nőnek lenni –, amiket nem tudnak teljesíteni. Ez pedig rossz érzéseket kelt bennük.

A tinik kétharmada komoly mentális zavarokkal küzd, mielőtt rászánja magát a nemváltoztatásra. 63 százalékuknál állapították meg, hogy pszichiátriai betegségben vagy idegfejlődési rendellenességben szenvedtek, mielőtt elszánták volna magukat a nemátalakító kezelésre. Az adatok alapján 50 százalékukat érte trauma, azaz zaklatás vagy szexuális bántalmazás, mielőtt rászánták volna magukat a dologra.

A szakértők attól tartanak, hogy ezek a fiatalok a gyógyszerek miatt terméketlenek lesznek, valamint csontritkulástól és szexuális diszfunkcióktól fognak szenvedni.

Tavaly 800 gyerek kapott hormonblokkoló injekciókat, amelynek célja, hogy meggátolja a pubertáskor bekövetkeztét. A gyerekek között volt olyan, aki még csak 10 éves volt.

Alex Bertie a YouTube-on dokumentálta a lányból fiúvá való átalakulását. 300 ezres követőtábort épített fel. Ezzel joggal váltotta ki azt a félelmet, miszerint története sok más fiatalra lehet hatással, akik követhetik az ő példáját. Alex 13 évesen szerelmes lett egy lányba, de ekkora még ő is lány volt. Végül 15 évesen határozta el magát a nemátalakítás mellett. Most 22 éves. Hormonterápiát kapott, valamint eltávolították minkét mellét. A videóiban azt hangsúlyozza, hogy az átalakulás "nagyon csodálatos".

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Előbb az arcába üvöltötték, hogy fideszes állat, majd eltörték az ujját és a lábát

Előbb az arcába üvöltötték, hogy fideszes állat, majd eltörték az ujját és a lábát

Mi tagadás, az őszödi beszéd kiverte a biztosítékot Fábián Gábornál. Annál is inkább, mert, ha választani kellett – ezt soha sem tagadta –, inkább a jobboldal felé húzott. Szóval nem rejtette véka alá a véleményét Gyurcsány Ferenc beszédének kiszivárogtatása után, de arra azért nem gondolt, hogy gumibotokkal vesznek elégtételt azokon, akik felháborodtak a hamis választási ígéreteken, az ország valós helyzetének az elhallgatásán, és nem kerestek felelősöket, az akkori vezetők pedig továbbra is békésen ülhettek a babérjaikon. Elvégre nem volt ott semmi látnivaló, csak egy országot csaptak be.

A baloldal alkotmányos válsággal fenyeget

Aki a mostani alaptörvény vagy a kormánypártok legitimációját vitatja, az egyúttal a 2012 előtt hatályos jogszabályok érvényességét és hatályosságát is vitatja – jelentette ki ifj. Lomnici Zoltán, a Századvég Alapítvány jogi szakértője a Magyar Nemzetnek adott nyilatkozatában.

McKenzie tábornok szerint tragikus hiba volt az afgán civilek életébe kerülő dróntámadás

McKenzie tábornok szerint tragikus hiba volt az afgán civilek életébe kerülő dróntámadás

Az afgán civilek halálát okozó amerikai katonai csapás tragikus hiba volt – mondta pénteken az amerikai védelmi minisztérium sajtótájékoztatóján Frank McKenzie tábornok, a Közép- és Dél-Ázsiáért is felelős Középső Parancsnokság vezetője.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére