Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Meghökkentõen sok lány akar fiúvá válni

Tóth Dalma

2018.09.20. 14:00

Elképesztõ mértékben nõtt azon fiatal lányok száma, akik nemet akarnak váltani. A megdöbbentõ adatok miatt utánajárnak annak, mi lehet az oka.

Elképesztő mértékben nőtt azon fiatal lányok száma, akik nemet akarnak váltani. A megdöbbentő adatok miatt utánajárnak annak, mi lehet az oka.

Penny Mordaunt egyenlőségért felelős brit miniszter arra szólította fel a hivatalokat, hogy nézzenek utána, miért nőtt meg 4 415 százalékkal (!!) azon lányok száma, akik nemet akarnak váltani.

A hivatalos adatok szerint a nemátalakító kezelésen – beleértve a hormoninjekciós kúrákat is – 97 gyerek vett részt 2009-2010-ben. Utána egy nagy ugrás következett, 2017-2018-ban 2519-re nőtt a nemátalakító kezelésen átesett gyerekek száma. A legnagyobb ugrás a lányoknál tapasztalható: 40-ről 1 806-ra emelkedett azok száma, akik fiúvá akarnak válni. A nemátalakító kezelésen részt vett 6 év alattiak száma 45-re tehető. A legfiatalabb még csak 4 éves volt.

A hatóságok közölték, hogy a briteknél tapasztalt emelkedés nem egyedi, más országokban is ugyanez tapasztalható. Több szakértő szerint azért, mert a lányok úgy gondolják, a modern világban könnyebb fiúként érvényesülni. Sokak szerint a közösségi médiának is köze van az emelkedéshez, mivel ott olyan elvárások jelennek meg a lányokat illetően – hogy  mit jelent nőnek lenni –, amiket nem tudnak teljesíteni. Ez pedig rossz érzéseket kelt bennük.

A tinik kétharmada komoly mentális zavarokkal küzd, mielőtt rászánja magát a nemváltoztatásra. 63 százalékuknál állapították meg, hogy pszichiátriai betegségben vagy idegfejlődési rendellenességben szenvedtek, mielőtt elszánták volna magukat a nemátalakító kezelésre. Az adatok alapján 50 százalékukat érte trauma, azaz zaklatás vagy szexuális bántalmazás, mielőtt rászánták volna magukat a dologra.

A szakértők attól tartanak, hogy ezek a fiatalok a gyógyszerek miatt terméketlenek lesznek, valamint csontritkulástól és szexuális diszfunkcióktól fognak szenvedni.

Tavaly 800 gyerek kapott hormonblokkoló injekciókat, amelynek célja, hogy meggátolja a pubertáskor bekövetkeztét. A gyerekek között volt olyan, aki még csak 10 éves volt.

Alex Bertie a YouTube-on dokumentálta a lányból fiúvá való átalakulását. 300 ezres követőtábort épített fel. Ezzel joggal váltotta ki azt a félelmet, miszerint története sok más fiatalra lehet hatással, akik követhetik az ő példáját. Alex 13 évesen szerelmes lett egy lányba, de ekkora még ő is lány volt. Végül 15 évesen határozta el magát a nemátalakítás mellett. Most 22 éves. Hormonterápiát kapott, valamint eltávolították minkét mellét. A videóiban azt hangsúlyozza, hogy az átalakulás "nagyon csodálatos".

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Brüsszel ellopta a lovainkat

Az uniós szóvivő megnyilatkozott. Zárjuk mi is a napot egy viccel.

Így finanszírozza Soros György az Európa Tanácsot

Így finanszírozza Soros György az Európa Tanácsot

Erre az Európai Jogi és Igazságügyi Központ igazgatója világított rá egy interjúban. A szakértő állítását az Európa Tanács éves pénzügyi jelentésére alapozza. Szerinte azzal, hogy az Európa Tanács pénzbeli támogatást fogad el magánszemélyektől, kérdésessé válik a szervezet politikai függetlensége.

Trump: akkor engedem Bident a Fehér Házba, ha bizonyítja, hogy szavazatait legálisan szerezte

Trump: akkor engedem Bident a Fehér Házba, ha bizonyítja, hogy szavazatait legálisan szerezte

Ismét Trump van nyeregben, miután fontos helyeken sikerült bizonyítani több tízezer szavazat elcsalását. Egyre több esély van arra, hogy a Legfelsőbb Bíróság érvényteleníteni fogja több tagállamban is a szavazás eredményét.

Gyurcsány Ferenc megint lebukott

Gyurcsány Ferenc megint lebukott

Ferenc testvér annak idején még simán vétózott volna a lengyelekkel közösen.

Izrael újabb iráni atomtudóst gyilkoltathatott meg Teherán közelében

Izrael újabb iráni atomtudóst gyilkoltathatott meg Teherán közelében

2010 óta több perzsa atomtudóst is meggyilkoltak – Irán Izraelt vádolja a merényletekkel.

USB-kártyákkal csalta el Biden a választást Pennsylvaniában?

USB-kártyákkal csalta el Biden a választást Pennsylvaniában?

Nagyjából 120 ezer voks jogszerűségét kérdőjelezi meg az amerikai haditengerészet korábbi parancsnokának vallomása.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére