Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megdöbbentõen kirekesztõ módon érvelt a fekete pártvezetõ

Sümeghi Lóránt

2016.09.30. 18:28

Egy szélsõséges, feketéket tömörítõ politikai szervezet vezetõje megdöbbentõen kirekesztõ kijelentéseket tett egy televíziós vitában.
HOUSTON, 18:28

Egy szélsőséges, feketéket tömörítő politikai szervezet vezetője megdöbbentően kirekesztő kijelentéseket tett egy televíziós vitában.  

A New Black Panther Party szervezet vezetője, Quanell X a FOX News csatornán vitatta meg annak a 10 éves, afroamerikai kislánynak az ügyét, aki nem vállalt közösséget osztálytársaival abban, hogy az amerikai hűségnyilatkozatot (Pledge of Allegiance) elszavalja. A kisiskolás akkor arra hivatkozott, hogy a botrányt okozó – szintén afroamerikai származású – amerikai futballista, Colin Kaepernick példáját szerette volna követni, aki nem volt hajlandó elénekelni az Egyesült Államok himnuszát tiltakozván a színes bőrű kisebbségekkel való, állami szintű rossz bánásmód miatt.

A vita hevében a műsorvezető több ízben is rákérdezett arra, hogy azok az amerikai állampolgárok, akik kollektíven kihúzódnak az Egyesült Államok identitásformáló hagyományainak ápolása alól, miért nem költöznek egy másik országba. Azonban az erre érkező, Quanell X által adott válasz mindenkit megdöbbentett:

ez az ország a rézbőrüekhez tartozik, és ti ezt elloptátok tőlük. Nektek kéne mind hazamenni, hiszen nem a fehérek építették ezt az országot, ez nem a tiétek!"

A pártvezető megosztó érvelése itt nem ért véget, ugyanis Hitlerrel és a zsidókkal állította párhuzamba az Egyesült Államok vezetését és a feketék viszonyát. Elmondása szerint Németországban sem kötelezhetnének egyetlen zsidó származású embert arra, hogy elszavalja a német himnuszt.

Tekintettel arra, hogy a feketék sem számítanak tősgyökeresnek az amerikai kontinensen, meglehetősen furcsa logikai érveléssel élt Quanell X, amikor azt próbálta kihozni a vitából, hogy aki nem a kontinensen született, annak "haza" kellene mennie.

(Independent)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére