Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Meg akarta ölni Donald Trumpot - beismerte tettét a gyanús leveleket küldõ férfi

Nagy Gábor

2018.10.05. 07:16

Beismerõ vallomást tett az a férfi, aki korábban ricint tartalmazó leveleket küldött a Fehér Házba és a Pentagonba. A utahi férfit szerdán tartóztatták le az amerikai hatóságok. Kiderült az is, hogy a levelekben nem volt halálos méreg.

Beismerő vallomást tett az a férfi, aki korábban ricint tartalmazó leveleket küldött a Fehér Házba és a Pentagonba. A utahi férfit szerdán tartóztatták le az amerikai hatóságok. Kiderült az is, hogy a levelekben nem volt halálos méreg.

 

 

A harminckilenc éves volt tengerészgyalogos, William Clyde Allen III. beismerte, hogy leveleket küldött Donald Trump amerikai elnöknek, Cristopher Wray FBI-elnöknek, James Mattis védelmi miniszternek és John Richardson admirálisnak, a tengeri hadműveletek irányítójának. Természetesen a borítékok egyike sem ért el a „címzetthez”.

 

A hatóságok nem közölték, mi lehetett Allen indítéka. A volt katona ellen egyébként ma, azaz pénteken emelnek vádat, de ha Allen kifizeti az óvadékot (25 ezer dollár, körülbelül 7 millió forint), akkor szabadlábon is védekezhet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére