Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már nem tudnak mit kezdeni a migránsokkal a svéd rendõrök

Bokor Gábor

2016.10.06. 13:38

A svéd rendõrség legutóbbi jelentése szerint a migráció miatt megszaporodtak a bûncselekmények, fõként a kábítószer-kereskedelem, a szexuális bûncselekmények, lopások, a vandalizmus és a csoportos erõszakok száma növekedett meg.
STOCKHOLM, 13:38

A svéd rendőrség legutóbbi jelentése szerint a migráció miatt megszaporodtak a bűncselekmények, főként a kábítószer-kereskedelem, a szexuális bűncselekmények, lopások, a vandalizmus és a csoportos erőszakok száma növekedett meg.  

Egyre több olyan esetet regisztrálnak Svédországban, mikor az országba érkezett migránsok rendőrökre támadnak rá. A skandináv országban 55 no-go zóna van, ahol naponta mondanak fel a rendőrök az áldatlan állapotok miatt.

Úgy gondolom, hogy a tisztviselők 80 százaléka munkahelyet vált”

– mondta Peter Larsson rendőrségi szóvivő.

A migránsválság kezdetén a svédek voltak az egyik legbefogadóbbak, vélhetően mára megváltozott a véleményük, hisz az ország egyes területein szinte mindennapossá váltak a tisztviselők, rendőrök elleni támadások. Legtöbbször kövekkel dobálják meg a hivatalos személyeket. 

Különösen súlyos a helyzet Malmöben, ahol a városban mintegy 70 autót gyújtottak fel a javarészt migránsokból álló bandák. Az elkövetőket persze legtöbbször meg sem találják. 

Az a baj, hogy továbbmennek...

(Pesti Srácok

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére