Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már Brüsszelben is kikeltek a liberális Verhofstadt ellen

Bokor Gábor

2017.07.25. 19:28

A belga politikus azzal háborította fel az egyik német EP-képviselõt, hogy annak ellenére enged meg magának szélsõséges, Nagy-Britannia-ellenes megnyilvánulásokat, hogy õ a Brexit-tárgyalások vezetõje.
BRÜSSZEL, 19:28

A belga politikus azzal háborította fel az egyik német EP-képviselőt, hogy annak ellenére enged meg magának szélsőséges, Nagy-Britannia-ellenes megnyilvánulásokat, hogy ő a Brexit-tárgyalások vezetője.

Hans-Olaf Henkel német európai parlamenti képviselő élesen bírálta Guy Verhofstadtot, amiért az folyamatosan a britek ellen uszít. A politikus szerint az olyanok, mint a volt belga miniszterelnök az okai annak, amiért kilép a szigetország a nemzetszövetségből.

Aggasztó a brüsszeli vezetők hozzáállása, akik csak azon dolgoznak, hogy minél jobban megbüntessék a briteket"

– mondta az egyik múlt héten sugárzott interjújában a politikus, aki szerint sokan vannak Brüsszelben, akiket csak az motivál, hogy minél rosszabbul menjen a britek sora.

A politikus külön aggodalmát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a múlt héten találkozott Verhofstadttal Martin Schulz, az EP korábbi elnöke, aki a németországi választásokon akarja megmérettetni magát, azonban a népszerűségi mutatói egyre gyengébbek. Henkel szerint nem jelent jót, ha a briteket két ennyire nem szívlelő ember találkozik és folytat megbeszélést vélhetően a kilépési tárgyalások miatt.

Verhofstadt személye az, ami a legnyomósabb érveket adta a kilépésre voksolóknak. Egyedül a volt belga miniszterelnök okolható azért, hogy a britek elszakadtak"

– mondta Henkel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére