Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már az angolok vannak kisebbségben

Bokor Gábor

2016.11.02. 18:58

Számos olyan település van Nagy-Britanniában, ahol a fehér bõrûek aránya alig ötven százalék, ám vannak sokkal rosszabb arányú területek is.
LONDON, 18:58

Számos olyan település van Nagy-Britanniában, ahol a fehér bőrűek aránya alig ötven százalék, ám vannak sokkal rosszabb arányú területek is.

A migráció okozta demográfiai változásokat első kézből érzi Nagy-Britannia. A korábban az országba érkezett afrikai és ázsiai bevándorlók annyira felborították a rendszert, hogy nem egy olyan település van, ahol a tősgyökeres angolok aránya alig haladja meg az ötven százalékot. Kelet-London egyik kerületében, Newhamben például a fehér bőrű lakosságnak az aránya mindössze 16 százalék, míg ez az adat tíz éve 33 volt.

Mindenhol ott vannak

A Manchestertől északra helyezkedő Blackburn mindig is egy etnikailag megosztott város volt, ám a Whalley Range negyedben annyi ázsiai telepedett le, hogy a lakosságnak mindössze 5 százaléka angol. A helyi hentes, Mohammed Tabrez Noorji szerint soha nem szolgált még ki fehér embert, amióta ott dolgozik.

Tavaly nyitottam meg az üzletet. Van, hogy beszélgetek a bolt előtt elsétáló fehérekkel, ám ők sosem jönnek be hozzám vásárolni. Nem örülök, hogy ennyire el vagyunk szeparálva. Az ázsiai emberek mindig igyekeznek közel élni egymáshoz, ám ez azzal járt, hogy a fehérek kiszorultak"

– mondta Noorji, aki szerint azért költözött sok muszlim és egyéb ázsiai Whalley Rangebe, mert közel van a mecset és a családoknak sem kell sokat menniük, ha meg akarják látogatni egymást.

Szakértők szerint érdemi változás nem várható a közeljövőben, így fel kell készülni arra, hogy lesznek olyan települések, ahol angol már nemigen fog lakni.

A Soros Györgyhöz (pardon, George Soroshoz) köthető Open Democracy alapítvány által publikált jelentés szerint a brit kormányzatnak tovább kellene hirdetnie a különböző etnikumú lakosság vegyítését.

Azonban nem mindenki akar ilyen és effajta vegyített társadalomban élni

Számos olyan taxitársaság működik már a szigetországban, amire ráírják, hogy az autót csak fehér bőrű utas veheti igénybe.

Vannak olyan negyedek, ahova fehérek már nem teszik be a lábukat. Ugyanígy vannak az ázsiaiak is, akik csak a maguk kis városrészében élnek, elszeparálva mindentől és mindenkitől"

– mondta Ian Goodliffe, korábbi taxisofőr, aki szerint több olyan utca is van Blackburnben, ahol fehér ember nem venne házat, de van, ahol az ázsiaiak sem.

Teljes a bizalmatlanság a fehérek és az ázsiaiak közt, ami a közeljövőben nemigen fog változni. 

Talán azzal javulhatna a helyzet, ha nem lennénk ennyire elszeparálva, de ameddig ennyire külön akarnak lenni, addig nem javul majd a helyzet"

– mondta Goodliffe.

A legfrissebb kutatások szerint, melyet a két bevándorlásügyi-szakértő, Ted Cantel és Eric Kaufman publikált azt bizonyítja, hogy a fehér- és a kisebbségi közössége eddig soha nem látott mértékben vannak elszeparálva manapság a szigetországban.

A tanulmány szerint a városokban tapasztalt bevándorlás miatt számos olyan település van, ahol a fehér bőrűek száma ötven százalék alá esett.

A politikusoknak gőzerővel azon kell dolgozniuk a jövőben, hogy elérjék a fehér lakosok elköltözését az egyre több bevándorlóval rendelkező negyedekből"

– mondta Ted Cantel.

A statisztikák azt mutatják, hogy a brit kormányzatnak egyelőre nincs stratégiája a helyzet orvoslására, így előre láthatóan a helyzet csak romlani fog a jövőben.

(Express)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére