Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már a zuhanyzás hanyagolásával is küzdhetünk Putyin ellen

888.hu

2022.04.19. 20:55

A németek az Ukrajna melletti szolidaritás jegyében kevesebbet fognak zuhanyozni.

 

Németországban az Oroszországgal szembeni lehetséges teljes energiaembargóról folyik a vita, emitt pedig elkezdtek megjelenni a kevesebb zuhanyzás állítólagos egészségügyi előnyeiről szóló cikkek.

A Bild című német lap „Elég, ha ezt a négy testrészt megmossuk – Miért tisztítja magát a bőr, ha hagyjuk” című cikkében Robert Habeck gazdasági miniszter tanácsát idézi, aki felszólította a polgárokat,

hogy csökkentsék a fűtés, a szaunázás és a zuhanyozás mennyiségét, hogy az ország csökkentse függőségét az orosz energiától.

 

A cikk azt állítja, hogy a zuhanyzás kerülése lehetőséget ad a jó baktériumoknak a szaporodásra, ami segít a bőrbetegségeken és a testszagért felelős anyagok elfogyasztásán is.

„Így az [a bőr] megtisztítja önmagát” – állítja a cikk, és kétkedve állítja, hogy a testmosás kerülése valóban jobb szagúvá teszi az embert.

A cikk idézi Yael Adler bőrgyógyászt, aki azt állítja, hogy a zuhanyzás három hetes kerülése miatt „a szagok eltűnnek, és a bőr egyfajta öntisztulási folyamatba kezd”. Adler szerint a németek energiát takaríthatnak meg és elég tisztán tarthatják magukat, ha csak négy testrészt mosnak meg: a feneket, a hónaljat, a lábakat és az ágyékot.

A cikk azután jelent meg, hogy Klaus Müller, a német szövetségi ügynökség vezetője megkérdezte honfitársait, „vajon tényleg szükség van-e arra, hogy a hét minden napján forrón zuhanyozzanak – gázfűtéssel?” – írta meg a Summit News.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére