Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már a sajátjait is kivégzi az Iszlám Állam

Bokor Gábor

2017.07.03. 13:28

Iraki jelentések szerint az egyre nagyobb bajban lévõ Iszlám Állam bosszúból kivégezte egyik katonai vezetõjét, amiért az kikotyogta, hogy nagy valószínûséggel meghalt a terrorállam vezetõje, Abu Bakr al-Bagdadi.
TAL AFAR, 13:28

Iraki jelentések szerint az egyre nagyobb bajban lévő Iszlám Állam bosszúból kivégezte egyik katonai vezetőjét, amiért az kikotyogta, hogy nagy valószínűséggel meghalt a terrorállam vezetője, Abu Bakr al-Bagdadi.

Helyi jelentések szerint az Iszlám Állam már nemcsak a helyi lakosság életét keseríti meg, hanem a sajátjai között is brutális dolgokat hajt végre. A terrorállam legutóbb élve égette el Abu Qutaidát az Irak északi részén lévő Tal Afarban. A férfi nem egyszerű civil vagy egy mezei terrorista, hanem az egyik legfőbb katonai parancsnok volt, ennek ellenére a terrorállam úgy érezte, végezni kell vele.

A férfi bűne az volt, hogy félhivatalosan megerősítette az ISIS kalifájának, Abu Bakr al-Bagdadinak a halálhírét. Qutaida a pénteki imádság közben szivárogtatott ki információkat a vezetőről, és megerősítette az összegyűlteknek, hogy a saját magát kalifának tartó vezér már nem él.

Az egyik helyi forrás elmondta, hogy a terroristák megfenyegették a lakosságot, hogy ötven korbácsütést kapnak, ha bármiféle módon kutakodnak al-Bagdadi állapota után.

A vezetőről már évek óta hallani, hogy meghalt. Al-Bagdadinál többször valószínűleg még senki sem "halt meg" a világon. Tavaly év végén az Egyesült Államok bejelentette, hogy megölték al-Bagdadit, míg az előző héten ugyanezt az oroszok tették meg.

Az egyik ISIS-vezető szerint a vezető nem halt meg, csupán visszavonult, mivel nagyon elszomorította, hogy néhány jó barátja meghalt.

Az iraki hadsereg tavasszal jelentette be, hogy a moszuli offenzíva miatt al-Bagdadi hátrahagyta a várost, hogy mentse az életét, azóta nem tudni hivatalosan, hol bujkál. Szakértők szerint, amennyiben egy terrorszervezet már a saját embereit is kegyetlen módon kivégzi, az már az vég jele.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére