Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már a Demokrata Párthoz hû New York Times is azt kéri, újuljon meg a párt

Bokor Gábor

2018.07.02. 06:36

A New York Times címû napilap vasárnap szerkesztõségi állásfoglalásban javasolta a Demokrata Pártnak, hogy válasszon új vezetést.
WASHINGTON, 06:36

A New York Times című napilap vasárnap szerkesztőségi állásfoglalásban javasolta a Demokrata Pártnak, hogy válasszon új vezetést.

A cikk "Utat a fiatal demokrata vezetőknek" címmel jelent meg, és nemzedékváltást sürget a kongresszusi vezető demokrata politikusok körében. Az újság szerint a pártnak a jelenlegi élenjárói túlságosan is hosszú ideje ragaszkodnak a hatalomhoz, és a lap információi szerint a képviselőház demokrata képviselői közül sokan, különösen a fiatalabb törvényhozók érzik úgy, hogy

itt az ideje a váltásnak."

A New York Times szerkesztőségi véleménycikkében hozzáteszi, hogy az őszi félidős választásokon induló demokrata párti jelöltek közül már húszan jelezték, hogy amennyiben a választáson győzelmet aratnak, nem támogatják a 78 éves képviselőházi frakcióvezető, Nancy Pelosi újbóli jelölését a tisztségre.

A portál szerint a politikus helyettesei távolról sem alkalmasak a vezetésre. A frakcióvezető mindkét helyettese, Steny Hoyer és Jim Clyburn a nyolcvanas éveihez közelít, és évtizednél is régebb óta vezető tisztséget tölt be a pártban és a törvényhozásban.

Bár a tapasztalat és a politikai érettség fontos lehet, a demokratáknak a jövő pártját, előretekintő pártot, a fiatalok és a progresszió pártját kellene felmutatniuk"

– írták a lapban, mely megjegyzi, hogy fiatal és tehetséges demokrata párti törvényhozók mondtak le politikai karrierjükről, mert már nem akartak tovább várakozni.

A híresen elfogult demokratapárti lap irigyli a republikánusokat, hiszen ott a vezető politikusok a negyvenes-ötvenes éveikben járnak. Külön megemlítik Paul Ryan házelnököt, Kevin McCarthyt, a republikánus képviselők frakcióvezetőjét és Steve Scalise képviselőt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére