Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lopott mentőautóval hajtottak a tömegbe Oslóban

Bokor Gábor

2019.10.22. 14:15

A norvég rendőrség egyelőre nem árulta el, milyen állampolgárságú volt az elkövető, csupán annyit tudni, hogy egy férfi volt.

A közlés szerint a rendőrség elfogta a mentőautó tolvaját, akinél fegyver volt. A hatóság emberei az elfogáskor megsebesítették az elkövetőt, ám sebei nem súlyosak. Egyelőre nem közölték, hogy hány embert ütött el a férfi, hányan sérültek meg, és állapotukról sem tudattak semmit. A norvég NRK közmédia értesülése szerint egy babakocsit is elütött a gázoló. A rendőrség nagyszabású művelet keretében kordonokat vont fel az érintett városrészben.

A Daily Mail azt írja, hogy a rendőrség keres még egy embert, akinek köze lehet a gázoláshoz, azonban ezt a hatóságok nem erősítették meg. Az incidens a város északi részén történt. Az Aftenposten nevű norvég lapnak egy szemtanú azt mondta, épphogy sikerült elkerülnie a mentőautót.

„Nagyon gyorsan jött velem szembe, nagy mutatvány volt, hogy elkerüljem az ütközést. Közvetlenül a mentő mögött egy szirénázó rendőrautó jött, majd lövéseket hallottam. Nem sokkal később érkeztem a Krebs kapuhoz, ahol végül megállt a mentő.

Cikkünk folyamatosan frissül...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére