Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Liberális nyomásra megszünteti a bank a keresztény szervezet bankszámláját

888 / V4NA

2020.07.26. 19:30

Szeptembertől megszünteti a Barclays bank az észak-írországi keresztény jótékonysági szervezet, a Core Issues Trust (CIT) bankszámláját, miután a közösségi médiában kampány indult ellenük – számolt be a V4NA.

A szervezetet azért kezdte támadni a LMBT-közösség, mert úgynevezett „kigyógyító terápiákat” (conversion therapy) tartanak olyanok számára, akik nem kívánnak melegként élni – írja a hírügynökség a Breitbartra hivatkozva.

Ha egy közösségi médiás szerveződés el tudja érni egy banknál egy keresztény szolgálat számlájának megszüntetését, akkor a Bibliához hű keresztény szervezetek már semmit sem tehetnek”, „az Egyesül Királyság egyre intoleránsabb országgá válik”, jelentette ki Mike Davidson a CIT vezérigazgatója.

Emellett a Facebook is letiltotta az oldalukat, és figyelmeztetés nélkül megszüntették Paypal-hozzáférésüket is, így még az adományokat is csak korlátozottan tudják gyűjteni.
Félelmetes mértékeket ölt a liberális véleményterror, világosan látszik, hogy teljesen elszabadult a libsivonat, a kérdés csak az, hogy hol áll meg?
A V4NA beszámolt arról az esetről is, amikor egy tanársegédet rúgtak ki azért, mert petíciót kezdeményezett a transzgender témák oktatása ellen az általános iskolákban.
Egy egyetemi professzort pedig azért rúgtak ki, mert azt a véleményt osztotta, hogy szerinte igenis léteznek és fontosak a biológiai nemek. Az antropológusnak egyéb genderkritikus megszólalásai is voltak, ami miatt a diákok úgy érezték, nem biztosít biztonságos környezetet nekik és ezt jelezték a vezetésnek is – írják.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére