Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Levideózták Brüsszelben az EP-képviselők luxusparkolóját, ki is dobták őket

Sümeghi Lóránt

2019.06.21. 17:00

A brit európai parlamenti választások győztesei, a Nigel Farage vezette Brexit Párt politikusai kíváncsiak voltak, hogy vajon miért állnak több tízmilliós Mercedesek, BMW-k és Volvók az Európai Parlament luxusparkolójában.

Annunziata Rees-Mogg – aki történetesen az ikonikus konzervatív képviselő, Jacob Rees-Mogg lánytestvére –, a Brexit Párt európai parlamenti képviselője és stábja kíváncsi volt arra, hogy az Európai Parlament parkolójában vajon miért állnak alsó hangon több tízmilliós luxusautók, és hogy ezek vajon mennyivel dobják meg az EP-képviselők költségeit. A kamerával érkező, hivatalos parlamenti mandátummal érkező politikust azonban a parlament biztonsági szolgálata azonnal kitessékelte, jelezvén, hogy a luxusparkolóban nem készíthetnek felvételt.

The Brexit Party on Twitter

Three years after we voted to leave our newly elected MEPs have arrived in Brussels. It's shocking what they've found ? https://t.co/jcAhBjFZng

Rees-Mogg mindezt a Twitter felületén osztotta meg, és a képsorokból az is kiderült, hogy a Brexit Party tagjai vonattal érkeztek a belga fővárosba, hogy szimbolikusan jelezzék, nem kívánnak részt venni abból az urizálásból, amit a brüsszelita politikusok művelnek. Egyúttal hangsúlyozzák, hogy önmagában bohózatba illő, hogy miután Nagy-Britannia évekkel ezelőtt az unióból való kilépésre szavazott, most újra fel kell tölteniük a képviselői sorokat brit képviselőkkel.

A Momentum is megpróbált a Brüsszelbe való vonatozással kampányolni, bár ne tették volna

Korábban megírtuk, Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője 10 nappal ezelőtt hangzatos bejelentést tett, miszerint a klímavédelem mellett való kiállás jegyében ő inkább vonattal utazik Brüsszelbe, tekintettel a repülőgépek kiugróan magas károsanyag-kibocsátására. Mint írta, „Vonattal megyek Brüsszelbe! Tudtátok, hogy vonatozni sokkal környezetkímélőbb, mint repülni? [...] Én most azért vonatozok több mint húsz órán és négy átszálláson át Brüsszelbe, hogy felhívjam erre a tarthatatlan helyzetre a figyelmet. [...] És ne felejtsétek: #vonatoznimenő.”

Vajon mivel utazott Brüsszelbe és vissza a vonatozással kampányoló Cseh Katalin?

Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője 10 nappal ezelőtt hangzatos bejelentést tett, miszerint a klímavédelem mellett való kiállás jegyében ő inkább vonattal utazik Brüsszelbe tekintettel a repülőgépek kiugróan magas károsanyag-kibocsátására. Mint írta, Vonattal megyek Brüsszelbe! Tudtátok, hogy vonatozni sokkal környezetkímélőbb, mint repülni? [...] Én most azért vonatozok több mint húsz órán és négy átszálláson át Brüsszelbe, [...]

Csakhogy úgy tűnik, Cseh Katalin hamar felejtett, ugyanis nem sokkal ezután már egy olyan bejegyzést tett közzé a Facebook felületén, mely szerint éppen a brüsszeli Charleroi reptéren ücsörög Donáth Anna és Berg Dániel társaságában, mert valami oknál fogva törölték a járatukat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére