Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Letartóztattak egy vegán házaspárt, miután a másfél éves gyermekük éhen halt

Békési Marcell

2019.12.20. 21:00

A gyermek úgy halt éhen, hogy közben rendes mennyiséget evett. A család nem értette, miért nem hízik.

Letartóztattak egy vegán házaspárt Floridában, miután szeptemberben gyermekük különös körülmények között halt meg. A szülőket gyermekkínzással és gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják – írta a Business Insider.

A harmincéves Ryan Patrick O’Leary és 5 évvel idősebb felesége, Sheila O’Leary az állam Cape Coral nevű városában élt, három gyermeket neveltek, egy öt, egy három, és egy másfél éves gyermeket. Utóbbi halt éhen szeptemberben.

A pár egy évvel ezelőtt költözött a városba, miután a legidősebb általuk nevelt gyermeket, egy 11 éves fiút – pontosan a táplálkozási problémák miatt – a bíróság elszakított az anyjától. A gyermeket a biológiai apjának ítélték.

A tragikus eset még ősszel történt. A rémült anyuka, szeptember 27-én hívta fel a 911-et, miután másfél éves gyermekét hidegnek érezte, és nem hallotta lélegezni. Az apuka megpróbálta a gyermeket újraéleszteni, de nem sikerült megmentenie.

A mentők sajnos már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A szomszédok persze semmi furcsát nem vettek észre, a gyermekeket egészségesnek látták, annak ellenére, hogy azok mindössze a kétharmadát nyomták az ekkor elvárt súlytól.

A 18 hónapos fiú ekkor 8 kilós volt, miközben ez a súly nagyjából egy 8-9 hónapos baba normális súlya.

A szülők bevallották a rendőrségnek, hogy a gyermekek csak zöldséget és gyümölcsöket esznek. A megtört szülők elismerték bűnösségüket – sajnos már későn. Két másik gyermeküket a hatóságok természetesen elvették. Ők most állami felügyelet alatt állnak, és biztosan nem fognak visszakerülni a párhoz.

(Ezek a szülők már belátják, hogy tévedtek, a kérdés már csak az, hogy még hány gyermeknek kell meghalnia a zöldek elborult természetellenes ötletei miatt?)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Lecsökkentenék Schröder juttatásait, csak mert nem határolódott el Putyintól

Lecsökkentenék Schröder juttatásait, csak mert nem határolódott el Putyintól

Gerhard Schröder juttatásainak csökkentésére készülnek a német kormánypártok, mert a volt kancellár az Ukrajna elleni háború kezdete óta még mindig nem határolódott el Vlagyimir Putyin orosz elnöktől, és nem vált meg a Rosznyeft orosz energiaipari cégben betöltött tisztségétől – írta szerdán a Bild című német nap.

Biden katonákat küld Szomáliába

A Biden-kormány hétfőn bejelentette, hogy újraindítja a „tartós” amerikai csapat jelenlétet Szomáliában, az al-Kaida szervezethez tartozó al-Shabaab fenyegetésére hivatkozva, amellyel visszafordítja Trump-kormányzat célját arra vonatkozóan, hogy kivonják a térségből a katonaságot.

Orbán Viktor és Tucker Carlson is részt vesz a CPAC Hungary-n

Orbán Viktor és Tucker Carlson is részt vesz a CPAC Hungary-n

Hazánkba látogat a CPAC-kongresszus, ahol Orbán Viktoron kívül Kövér László, Varga Judit és Tucker Carlson is megjelenik majd. Mutatjuk, kik a legfontosabb felszólalók a kétnapos konzervatív dzsemborin.

Orbán Viktor: Ez az évtized a veszélyek, a bizonytalanság és a háborúk korszaka lesz

Európa, a nyugati ember, benne és vele Magyarország, mi, magyar emberek a veszélyek korába léptünk – írta a miniszterelnök a Facebookon.

Derűs négy évet garantál nekünk a parlamenti ellenzék

Ha nem lőnének a szomszédunkban, és nem régen látott kihívásokkal kellene farkasszemet nézni, nyugodtan kijelenthetnénk, hogy derűs parlamenti órák várnak ránk a következő négy évben. Az ellenzéki nevettetők kicsiny, ámde harsány csapatához most csatlakozott egy tréfás kedvű újonc, Jámbor András.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére