Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Letartóztattak egy kaliforniai anyukát, mert tinédzserekkel rendezett szexpartit

888.hu

2021.10.13. 13:20

Letartóztattak, és többrendbeli gyermekbántalmazással és szexuális erőszakkal vádoltak meg egy 47 éves kaliforniai anyukát, mert állítólag több szexpartit rendezett kiskorú tinédzsereknek.

 

Jeff Rosen kerületi ügyész közleményében azt írta: „Sok bátor gyermekre volt szükség ahhoz, hogy előálljanak, és kibogozzák ezt a mélyen felkavaró ügyet. Szülőként meg vagyok döbbenve. Ügyészként eltökéltem, hogy a gyermekeket veszélyeztető felnőtteket felelősségre vonom a törvény és a közösségünk előtt.”

A bírósági dokumentumok szerint Shannon O’Connor rendszeresen „túlzott mennyiségű alkohollal” látta el 15 éves fiát és annak barátait, olyannyira, hogy a kiskorúak „hánytak, képtelenek voltak felállni, és eszméletüket vesztették”.

O’Connor emellett folyamatosan óvszereket adott a tinédzsereknek, és időnként arra bátorította a fiúkat, hogy szexeljenek eszméletlen lányokkal.

A nőt Idahóban vették őrizetbe, és hamarosan kiadják Kaliforniának, ahol a New York Post szerint 39 bűncselekmény miatt kell felelnie.

O’Connor a bűncselekményeket állítólag 2020-ban és 2021-ben, nyolc hónapon keresztül követte el. Tetteit a fiatalok megfélemlítésével tartotta titokban, gyakran fenyegetőzött azzal, hogy pletykákat terjeszt azokról, akik szólnak a hatóságoknak.

A házában tartott egyik partin O’Connor óvszert adott egy kiskorú tinédzsernek, és belökte egy szobába egy másik, részeg kiskorúval, egy szilveszteri buli során pedig, amelyet az otthonában néhány 14 éves fiatallal tartott,

a vádlott nevetve végignézte, ahogy egy részeg tinédzser szexuálisan bántalmaz egy fiatal lányt az ágyban.

De volt olyan eset is, hogy a vádlott egy ittas fiatalt vitt be saját hálószobájába, ahol egy szintén ittas 14 éves lány feküdt az ágyban. Miután bántalmazták, a lány azt mondta a vádlottnak:

Miért hagytál ott vele? Miért csináltad ezt? Mintha tudta volna, hogy mit fog velem tenni.”

Az egyik különösen megrázó eset során O’Connor állítólag megengedte egy részeg kiskorúnak, hogy a középiskola parkolójában vezesse a terepjáróját, miközben két másik tinédzser a kocsi platóján ült. Az egyikük leesett, beverte a fejét a betonba, és átmenetileg eszméletlenül feküdt – írta meg a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére