Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Krakkói érsek: a genderelmélet a kommunizmusnál is kártékonyabb

Pörge Béla

2017.02.02. 14:28

Krakkó új érseke nem finomkodott, keményen bírálta a genderelméletet.
KRAKKÓ, 14:28

Krakkó új érseke nem finomkodott, keményen bírálta a genderelméletet.

Marek Jêdraszewski 2016 decembere óta tölti be jelenlegi pozícióját. Az érsek szerint a genderizmus veszélyesebb ideológia, mint a marxizmus vagy a kommunizmus.

Az egyházi méltóság szerint az abba vetett hit, hogy a nemeket meg lehet változtatni, alapvető tagadása a valóságnak — írja a Breitbart.

Az Úr férfinak és nőnek teremtette az embert, a gender ideológiája szerint viszont el lehet törölni minden különbséget a nők és a férfiak között"

— fogalmazott Jêdraszewski.

Nem lehetünk nyitottak erre az elméletre, ez ellene van mindennek, amit a Teremtő létrehozott, és ellene van a biológiai nézőpontnak is"

— tette hozzá.

Érdekesség, hogy nincs egy hónapja, hogy egy bíboros, Antonio Canizares arról beszélt, hogy a genderizmus a család széthullásához, és így drogfüggőséghez illetve egyéb szociális problémákhoz vezet.

Ahogy a bíboros is fogalmazott, az egyháznak küzdenie kell a hátrányos megkülönböztetések és a diszkrimináció ellen, de a nemek közti természetes különbségek eltörlése nem lehet megoldás.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Halálra röhögték magukat Alan Shearerék a németek búcsúján

Halálra röhögték magukat Alan Shearerék a németek búcsúján

Egy temetőben is vidámabb a hangulat, mint a tegnap este a német válogatott öltözőjében volt A Nationalelf 4-2-re verte Costa Ricát, ám ez kevés volt, 2018 után újra a csoportkörben búcsúzott a világbajnokságtól. A Bild kínos részletességgel számolt be a német búcsúról. A brüsszeli marokkóiak pedig újra tüzesen ünnepelték, hogy a számukra otthont biztosító Belgium csapata kiesett. 

„A jövőbe vetett reményt is szimbolizálja az energetikai infrastruktúra összekötése”

„A jövőbe vetett reményt is szimbolizálja az energetikai infrastruktúra összekötése”

Az energetikai infrastruktúra összekötése Magyarország és Szlovénia között szimbolizálja a két nép jövőbe vetett reményét is – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a szlovéniai Cirkovcében a Cirkocve-Pince villamosenergia-távvezeték átadóünnepségén.

A 888 megmondja a tutit: Szerbia – Svájc

A 888 megmondja a tutit: Szerbia – Svájc

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Szerbia – Svájc.

Afrikában kötnek ki az Ukrajnába küldött fegyverek

A nigériai elnök egy konferencián aggodalmának adott hangot azzal kapcsolatban, hogy a líbiai háborúhoz hasonló módon az ukrajnai háborúból is kezdenek a fegyverek beszűrődni a Száhel-övezet térségébe, ami állítása szerint veszélyezteti a kollektív békét és a biztonságot a régióban.

A baloldal ma is görcsösen ragaszkodik Lenin tanításához

A baloldal ma is görcsösen ragaszkodik Lenin tanításához

Emlékszünk jól: a baloldal következetesen kitartott amellett, hogy nem politikai, hanem szakmai okokból tartotta vissza Brüsszel a Magyarországnak járó összeget. Aztán a napokban a Szabad Európa cikkéből kiderült, hogy mégis. A gyerekek szexuális befolyásolása miatt történhetett mindez. Tehát politikai okokból, amit Orbán Viktor mai rádióinterjújában meg is erősített.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére