Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Közép-Európa a keresztény kultúra vezércsillaga

888.hu, Mandiner

2021.05.29. 19:00

Közép- és Kelet-Európára kell tekintenie konkrét iránymutatásért az amerikai jobboldalnak John Hammer, Newsweek újságírója szerint.

 

A négy visegrádi ország és Ausztria a hagyományos nyugati értékek és az alapvető politikai prioritások, mint a határvédelem, az asszmilációt és a generációk közötti kulturális stabilitást elősegítő korlátozott bevándorlás képviselőivé váltak – írja Josh Hammer a Newsweek-en.

Ausztriában Sebastian Kurz kancellár megbízható konzervatív, aki a harmincnégy évével a világ legfiatalabb kormányfője. A lengyel kormánypárt, a Jog és Igazságosság, egy jobboldali nemzeti-konzervatív bástya, ami magához édesgette a Trump-adminisztrációt, és elszántan kritizálja a ragadozó putyini Oroszországot és az Angela Merkel-féle eltántoríthatatlan európai integrációt. Magyarországon a kiszámítható nyugati média által gyakran ‘autoriternek’ bélyegzett Orbán Viktor

a valóságban véghezvitte a kontinens – de talán az egész világ – legkiemelkedőbb családközpontú közpolitikai fordulatát.

Ezek a vezetők tudják, hogy különleges kulturális és nemzeti örökségük Brüsszel szirénéneke felett áll, nyilvánosan védelmükbe veszik zsidó-keresztény törvényeket és azok alapvető helyességét, és kérlelhetetlenül az Egyesült Államokat választják Oroszország helyett, Izraelt pedig a Hamasz terroristái helyett. Amíg a poszt-trumpi amerikai jobboldal újra magára talál, érdemes lehet a modern Közép- és Kelet-Európára vetni tekintetét konkrét iránymutatásért –írta meg a Mandiner.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére