Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kövekkel támadják a migránsok a görög határvédőket – Videók!

888.hu

2020.03.02. 16:32

A hírek szerint hétfő délelőttig legalább 75 ezer migráns torlódott fel a török-görög határon és a helyzet egyre veszélyesebbé kezd válni, folyamatosak az összecsapások az illegális bevándorlók és a hátvédők között.
A görög szigetek irányába folyamatosan indulnak a migránsokkal megpakolt csónakok, így a görög partiőrségnek is készültségben kell állnia. A német Bild című lap szerint Athén nagyjából 50 hajót irányított a térségbe, hogy figyeljék az Égei-tengeren történő mozgásokat.
Az internetre felkerült videók szerint akad is dolgok a hatóságoknak, volt olyan eset, hogy lövéseket adtak le annak érdekében, hogy visszafordítsanak egy csónakot kisebb-nagyobb sikerrel.

A szárazföldön sincsenek könnyű helyzetben a hatóságok, ugyanis a migránsok egyre erőszakosabban akarnak bejutni az Európai Unió területére.
A migránsok kövekkel és palackokkal dobálják a rendőröket, akik könnygázzal próbálnak véget vetni a támadásoknak.

A migránsok gyújtogatnak is, égő ágakkal és leselejtezett abroncsokkal támadnak a határvédőkre, akik vízágyúval védekeznek.

A V4NA nemzetközi hírügynökség hívta fel a figyelmet arra a hétvége folyamán, hogy a törökök aktívan kiveszik a részüket a migráció menedzselésében.
A portál által bemutatott videókon az látható, amint a törökök buszokkal szállítják a bevándorlókat a görög határ közelébe. A buszok folyamatosan jönnek, mennek, úgy tudni, hogy a migránsok ingyen utazhatnak velük.

Továbbá a vasúti közlekedést is igénybe veszik a migránsok szállítására. Vonatokat is megpakoltak bevándorlókkal, akiket szintén a görög határhoz szállítottak.

A török közszolgálati média pedig Twitter-oldalán posztolt egy térképet, amelyen segít a migránsoknak Nyugat-Európába jutni, ráadásul több útvonalat is bemutat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére