Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Korábbi vezetõje bírálta az Európai Uniót

Bokor Gábor

2016.11.15. 21:28

Jose Manuel Barroso szerint nem lett volna Brexit, ha az uniós vezetõk meghallgatják a britek panaszait.
BRÜSSZEL, 21:28

Jose Manuel Barroso szerint nem lett volna Brexit, ha az uniós vezetők meghallgatják a britek panaszait.

Élesen bírálta az Európai Uniót az Európai Bizottság korábbi elnöke, José Manuel Barroso. A portugál politikus szerint Nagy-Britannia nem döntött volna a kilépés mellett, ha Brüsszel korábban meghallgatja a panaszokat és korrektül megpróbálja orvosolni a problémákat.

Barroso szerint a politikusok és a média is felelős azért, hogy a lakosokat ilyen mértékben sikerült az unió ellen fordítaniuk. Korábban meg volt győződve arról, hogy a nemzetközösség és a britek sikeresen együtt tudnak működni.

Meglátjuk mit hoz a jövő, az biztos, hogy viharos idők jönnek, kemény alkudozások lesznek a kilépési tárgyalások során, az egész ügy nagyon bonyolult. Bízom benne, hogy a végén sikeresen meg tudunk egyezni mindenben"

– fogalmazott Jean-Claude Juncker elődje, aki 2004 és 2014 közt vezette az Európai Bizottságot. 

A politikus jelenleg az Egyesült Államok egyik legnagyobb befektetési bankjánál, a Goldman Sachs-nál dolgozik tanácsadóként. A biztos állás tudatában az utóbbi hónapokban számos, az Európai Uniót élesen bíráló megjegyzést tett.

Korábban az Európai Unió etikai bizottsága is vizsgálódott a volt bizottsági elnök után, mivel szerintük szabályt szegett Barroso az állásajánlat elfogadásával, azonban a napokban felmentették.

A mostani elnök, Jean-Claude Juncker teljesen váratlanul indított etikai vizsgálatot elődje ellen idén szeptemberben, hogy kiderítse, követett-e el az bármiféle vétséget a szervezet magatartási kódexe ellen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Megjelent a Twitter-iratok második része, feketelisták készültek bizonyos felhasználókról

Megjelent a Twitter-iratok második része, feketelisták készültek bizonyos felhasználókról

A Twitter „feketelistákat” készített bizonyos, kritikus véleményeket megfogalmazó felhasználókról – ez derült ki a közösségi médiumok korábbi vezetése idején követett gyakorlatról csütörtökön este nyilvánosságra hozott újabb belső üzenetváltásokból.

Az amerikai kongresszus végső jóváhagyást adott az azonos neműek házasságának védelméről szóló törvényhez

Az amerikai képviselőház csütörtökön végszavazáson is megerősítette az azonos neműek házasságának védelméről szóló törvényt, amelyet azért kezdeményezett a Demokrata Párt, mert attól tartottak, hogy az alkotmánybíróság szerepét betöltő amerikai legfelsőbb bíróság eltörölheti az ilyen házasságokat országszerte legalizáló 2015-ös döntést.  

„Aki feladja a béke iránti erőfeszítéseket, az a történelem rossz oldalára fog kerülni”

Magyarországnak ugyanúgy ki kell tartania most a békeerőfeszítések mellett, ahogy kitartott a kerítés, az oltás és a munkahelyek megvédése mellett, azokért is támadtak, de a végén kiderült, hogy nekünk volt igazunk – közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter csütörtökön Budapesten, miután átvette a Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) Szellemi Honvédő díját.

Soros ügyészeket pénzel, Ronaldo haza akart utazni

Soros ügyészeket pénzel, Ronaldo haza akart utazni

Halász János pedig ÁSZ-vizsgálatot kezdeményez a dollárbaloldallal szemben.

Egy újabb könyv, amely a transzneműséget népszerűsíti a fiatal lányoknak

„Ha még nem mentél át a pubertáson, az orvos felajánlhat olyan gyógyszert, amely késlelteti a tested változásait, így több időd lesz elgondolkodni a nemi identitásodon” – írja a könyv egyik részlete.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére