Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kirúgtak egy brit rendõrt, mert azt mondta: "szalonnába kellene csavarni a terroristákat"

Sümeghi Lóránt

2017.10.12. 19:28

Sértõ lehet a muszlim közösségekre nézve az a megjegyzés, miszerint szalonnába kellene csavarni Nagy-Britanniában a terroristákat - hangzott el annak a rendõrnek a meghallgatásán, aki elveszítette állását az alábbi vicces megjegyzés. miatt.
CARLISLE, 19:28

Sértő lehet a muszlim közösségekre nézve az a megjegyzés, miszerint szalonnába kellene csavarni Nagy-Britanniában a terroristákat — hangzott el annak a rendőrnek a meghallgatásán, aki elveszítette állását az alábbi vicces megjegyzés miatt.

Egészen döbbenetesnek bélyegezték felháborodott helyiek azt a hírt, miszerint kirúgtak egy már három éve rendőrként szolgáló férfit, csak azért, mert a közösségi médiában muzulmán terroristák kapcsán azzal viccelődött, hogy az iszlám vallásban tiltott, sertésből készült szalonnába kellene becsavarni őket. Az eljárást levezénylők azzal érveltek, miszerint

a megjegyzést tevő járőr súlyosan megsértette a rendőrség jó hírnevét azzal, hogy nem mérte fel, szavai mennyire bántóak lehetnek a muszlim közösségre nézve."

Az európai szólás- és véleményszabadság csorbításának kérdésétől eltekintve, további érdekesség, hogy a rendőrség érvelése szerint egyenlőségjel tehető a terroristák és a békés muszlim közösségek közé.

Ugyanis ellenkező esetben, miért venné magára egy hétköznapi muszlim a terroristákkal való viccelődést?

Sajtóértesülések szerint a közösségi médiában tett megjegyzést nem sokkal a közzététel után törölte a járőr, ám egy jóakarója elmentette a kiírást, napokkal később pedig elküldte az eljárást kezdeményező rendőri testületnek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére