Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kihozták az összes gyereket a thaiföldi barlangból

Tóth Dalma

2018.07.10. 14:26

Már csak a tanár van lent.
THAM LUANG, 14:26

Már csak a tanár van lent.

Helyi idő szerint kedd hajnalban kezdődött meg a harmadik mentőakció, hogy kihozzák a még bennlévő gyerekeket és edzőjüket. A tizenegyedik kimentett gyerek a legfiatalabb, ő még csak 11 éves, de ő is jól van. Ez azt jelenti, hogy már csak az edző van lent.

A thaiföldi haditengerészeti kommandó három tagja és egy orvos is a csoporttal tartózkodott a barlangban, mióta megtalálták őket. Õk is kedden jönnek ki.

A már kimentett nyolc gyerek jó szellemi és fizikai állapotban van. Azonban még így is egy hétig kórházban kell maradniuk, hogy megfigyelhessék őket.

Két gyereknek enyhébb tüdőgyulladása van. Voltak olyanok, akiken a kihűlés jelei mutatkoztak. A gyerekek annak ellenére is kaptak veszettség elleni oltást, hogy azt mondták, nem találkoztak semmilyen állattal a barlangban. Azonban az orvosok a denevérek által terjesztett betegségek miatt jobbnak látták, ha adnak.

A focicsapat 12 tagja még június 23-án rekedt a Tham Luang barlangban, mivel a heves esőzések miatt a víz elárasztotta a kijáratot. A mentőcsapatok július 2-án találták meg őket. A mentőakció múlt hét vasárnap indult meg.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére