Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiállt Orbán Viktor és a magyarok mellett Matteo Salvini

888.hu

2020.03.31. 18:02

Bajban ismerszik meg a barát.

Miközben Magyarországot ismét össztűz alá vette nemzetközi liberális mainstream a koronavírus-törvény tegnapi elfogadása miatt, akadnak azért még olyan politikusok, akik a józan eszükre hallgatnak.

Ilyen politikus Matteo Salvini volt olasz belügyminiszter is, aki Twitter-oldalán állt ki Orbán Viktor miniszterelnök és a magyar emberek mellett.

Különleges hatáskörök Orbánnak a vírus erőteljes leküzdésére? Tisztelettel üdvözlöm a polgárok demokratikusan megválasztott magyar parlamentjének szabad választását (137 mellette és 53 ellene). Sok szerencsét kívánok barátomnak, Orbán Viktornak és sok szerencsét minden magyar embernek – írta a Liga párt vezetője.

Giorgia Meloni, az Olasz Testvérek (FdI) elnöke szintén a magyar miniszterelnök mellett foglalt állást és emlékeztetett, hogy Olaszországban is szinte mindenről a kormány dönt határozati úton.

Ha bárkinek nem tűnt volna fel, Olaszországban a kormány veszélyhelyzetet hirdetett ki és felfüggesztette a választásokat, valamint a népszavazást, illetve a regionális voksolásokat elhalasztották

írta, hozzátéve: meglepőnek tartja, hogy bárki is felháborodik Orbán lépésein, hiszen azok nem sokban térnek el az Olaszországban is bevezetett intézkedésektől.

Róma, 2019. szeptember 21.A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök és Giorgia Meloni, az Olasz Testvérek (FdI) párt vezetője az Atreju nevű rendezvényen, a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) párttalálkozóján Rómában 2019. szeptember 21-én.MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére