Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Juncker matt részeg lehetett a genfi ENSZ-csúcson

888.hu

2017.05.06. 12:28

Az Európai Bizottság elnöke kellemetlen kérdéseket kapott azzal kapcsolatban, hogy megfelelõ-e az egészségi állapota hivatalának betöltésére. Diplomáciai források szerint Juncker részeg volt egy genfi ENSZ-csúcs alkalmával.
BRÜSSZEL, 12:28

Az Európai Bizottság elnöke kellemetlen kérdéseket kapott azzal kapcsolatban, hogy megfelelő-e az egészségi állapota hivatalának betöltésére. Diplomáciai források szerint Juncker részeg volt egy genfi ENSZ-csúcs alkalmával.

Meg nem nevezett magas rangú diplomaták arról beszéltek, hogy Juncker "nem volt szomjas" a csúcs alkalmával.

A források szerint a bizottsági elnök láthatóan be volt rúgva a találkozón, ahol a törökök és görögök által megosztott Ciprus kérdése volt terítéken. Az eseményen számos magas rangú EU-s és ENSZ-diplomata is részt vett. Ott volt például António Guterres, az ENSZ főtitkára is.

Juncker viselkedésén többen is megütköztek. Néha nekitántorodott az embereknek és az alacsonyabb beosztású diplomatákkal nagyon közvetlenül viselkedett.

Világos volt, hogy Juncker már nem szomjas. Folyton beleütközött emberekbe és tárgyakba is. Emellett főként az alacsonyabb beosztású alkalmazottak társaságát kereste, hogy beszélgessen velük. Furcsán viselkedett, és egy kicsit mindenki szégyellte magát miatta"

– mondta egy magas rangú diplomata a The Sunnak nyilatkozva.

A találkozóról készült felvételeken még nincs olyan rossz állapotban, habár vannak érdekes momentumok. Az alábbi képen az ENSZ-főtitkár mellett áll, és kissé ittasnak tűnik.

Juncker 0:35-től kezd el smúzolni Guterresszel.

Egy másik felvételen látható, ahogy 1:46-nál kissé megbotlik. Szerintem nehéz eldönteni, hogy Juncker vállát a magas hivatallal járó felelősség húzza, vagy netán az alkohol lassította le. Ennek eldöntését rátok bízom.

Junckerről régóta az a szóbeszéd járja, hogy nem veti meg az italt. A leglátványosabb performansza az a bizonyos pofozkodás volt egy EU-csúcs alkalmával.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére