Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jogvédõk támadtak a migránsokról forgató filmesekre

Sümeghi Lóránt

2016.03.01. 14:38

Kapucnis bûnözõk támadtak rá egy operatõrre és egy mûsorvezetõre, akik a migránsválságról mertek forgatni Svédországban.
STOCKHOLM, 14:38

Kapucnis bűnözők támadtak rá egy operatőrre és egy műsorvezetőre, akik a migránsválságról mertek forgatni Svédországban.

Egyenesen Ausztráliából érkezett az a forgatócsoport, akikhez végül rendőröket kellett hívni, miután szélsőbaloldali jogvédők támadtak rájuk. A források szerint a jogvédők szóvá tették, hogy az ausztrál filmstáb miért a svéd muszlimellenes médiumok kíséretében forgat dokumentum filmet.

Ugyanis az ausztrál brigádot az Avpixlat nevű svéd konzervatív hírportál kísérte a helyszínre, amely már többször került a közvélemény kereszttüzébe, mivel már több ízben is kritikusan fogalmaztak a bevándorlókkal kapcsolatban.

Az incidens során a filmstáb tagjai könnyebben megsérültek, az operatőr lábán még át is hajtott az az autó, amelyben végül elmenekültek az erőszakoskodók. A rendőrség nyomozást indított az üggyel kapcsolatban, azonban a forgatás az előrejelzések szerint nem fog leállni, a dokumentum filmet befejezik az ausztrálok.

(The Local)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére