Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Joe Biden szerint több amerikai halt meg Trump miatt, mint ahányan összesen vannak

888.hu

2020.09.24. 12:15

A demokrata elnökjelölt ismét bizonyította, hogy már nem a legélesebb kés a fiókban – legalábbis a számokkal egyre gyakrabban gyűlik meg a baja. 2020-as kampányával igazából Trump alkalmasságát bizonyítja.

 

Joe Biden demokrata elnökjelölt egy vitában azzal érvelt a fegyvertartás és a republikánus Donald Trump ellen, hogy 150 millióan haltak meg fegyveres támadásokban, később pedig azt mondta, a koronavírus 200 millió életet követelt – persze mindez Trump hibája.

A probléma mindezzel az, hogy

Amerika népessége jelenleg 331,5 millió fő, 150 plusz 200 millió pedig testvérek között is 350 lenne, ami több, mint Amerika teljes lakossága.

Biden beszédei egyébként is gyakran összefüggéstelenek, és megkönnyíti a mémgyárosok dolgát, hogy teljesen lehetetlen adatokat ismertet a legnagyobb meggyőződéssel.

És talán a legszörnyűbb az egészben, hogy ha úgy lesz minden, ahogy Donald Trump szeretné, a Covid-19 szövődményei – amelyek már bőven meghaladják azt a mértéket, mint ahogy lenniük kellene – miatt számítások szerint 200 millió ember fog meghalni, mire befejezem ezt a beszédet.

A beszéd részletét Trump YouTube-csatornáján nézhetik meg:

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére