Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jobb, ha a libsik most elfordulnak: az Iszlám Állam harcosa lehetett a londoni késelő

Horváth Tamás

2019.11.30. 20:02

A dzsihadista terrorszervezet azt állítja, hogy egyik harcosa volt az a késes támadó, aki két embert megölt és többeket megsebesített pénteken London egyik hídján – jelentette szombaton a terrorszervezet szócsöveként működő Aamák „hírügynökség”.

Az iraki és szíriai területeitől teljesen megfosztott dzsihadista csoport bizonyítékkal nem szolgált, de azt állította, hogy a késes támadás azért történt, mert felszólította híveit, hogy hajtsanak végre merényleteket azok ellen az országok ellen, amelyek hadat viselnek ellene.

Usman Khan, a londoni késeléses terrortámadás elkövetője

Pénteken rendőrök lőtték agyon azt a férfit a brit főváros közepén, a Temzén átívelő London hídon, aki két embert halálra szúrt, másik hármat pedig megsebesített, mielőtt járókelők halált megvető bátorsággal a földre teperték. Egyikük poroltóval, a másik pedig egy csaknem kétméteres narválagyarral rontott neki a robbanómellény-utánzatot viselő merénylőnek.

Terrorcselekménynek minősítették a londoni támadást, az elkövetőt agyonlőtték

A támadásban, amely a Temzén átívelő London híd déli végénél történt, a rendőrség egyelőre számszerű részleteket nem tartalmazó bejelentése szerint többen megsérültek. A London hidat és környékét a rendőrség lezárta, a híd déli végéhez közeli, rendkívül forgalmas London Bridge Station metró- és vasútállomással együtt. Neil Basu, a Scotland Yard terrorellenes ügyosztályának vezetője azonban a londoni [...]

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére