Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jó hír: második napja csökkent az olasz áldozatok száma

888.hu

2020.03.23. 19:30

Hétfőn 602-en haltak meg

Vasárnap 651 halálos áldozata volt a kínai koronavírusnak Olaszországban, ami habár még mindig soknak számít, mégis csökkenést mutat a szombati 793 áldozathoz képest.

Hétfőn a járvány áldozatainak száma ismét csökkent, 4790 új fertőzöttet és 602 új halálos áldozatot jelentettek a helyi hatóságok.

Nurses wearing protective mask and gear embrace on March 15, 2020 at the Cremona hospital, southeast of Milan, Lombardy, during the country's lockdown aimed at stopping the spread of the COVID-19 (new coronavirus) pandemic. – After weeks of struggle, they're being hailed as heroes. But the Italian healthcare workers are exhausted from their war against the new coronavirus. (Photo by Paolo MIRANDA / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE – MANDATORY CREDIT „AFP PHOTO / PAOLO MIRANDA” – NO MARKETING – NO ADVERTISING CAMPAIGNS – DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS

A Genovai Egyetem járványszakértői közel egy hete azt mondták, az olasz fertőzöttek számának tetőzése március 23-25-re várható, ez azonban nagyban függ szerintük az olaszok magatartásától is, így biztosat nem tudtak jósolni. Az egy hét alatt most úgy néz ki, 23-ra már második napja csökken a halottak és az új fertőzöttek száma.

Az ország egésze két hete van teljes karantén alatt, március 11-én pedig bezártak mindent, ami nem gyógyszertár vagy élelmiszerbolt. Vasárnap a nem létfontosságú termeléseket is leállították.

Az ország egészében jelenleg 63928 fertőzött esetről tudni összesen, eddig 6078 ember halt meg a betegség miatt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére