Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Iszlámsértõ gyerekjáték: nyilvánosan korbácsolták meg a kiskorúakat a saría alapján

Bokor Gábor

2018.02.27. 23:38

Indonéziában összesen öt embert, köztük keresztényeket korbácsoltak meg nyilvánosan a szigorú muszlim törvény, a saría alapján. A nyilvános büntetést nagy tömeg elõtt hajtották végre, a nézõk között a legfiatalabb egy hatéves gyerek volt.
BANDA ACEH, 23:38

Indonéziában összesen öt embert, köztük keresztényeket korbácsoltak meg nyilvánosan a szigorú muszlim törvény, a saría alapján. A nyilvános büntetést nagy tömeg előtt hajtották végre, a nézők között a legfiatalabb egy hatéves gyerek volt.

Banda Aceh tartományban kedden megkorbácsoltak, valamint pálcákkal vertek meg keresztényeket az Indonéziában érvényben lévő szigorú muszlim törvénykezés, a saría alapján. A vallásbíróság úgy ítélte meg, hogy az általuk játszott – leginkább gyerekek által használt – kártyajáték nem más, mint szerencsejáték, amit súlyosan büntetnek.

A bíró úgy határozott, hogy az elítélteket nyilvánosan kell megszégyeníteni és megbüntetni, ezért egy több mint százfős tömeg előtt korbácsolták meg őket, több néző magasba emelt telefonnal rögzítette az eseményeket.

A 61 éves Dahlan Silitongát és a 45 éves Tja Nyuk Hwát féltucatszor ütötték meg nagy erővel, mindannyiszor felkiáltottak, amire a tömeg egy része éljenzésben tört ki.

A legnépesebb muszlim ország északi részén, Banda Aceh tartományban egy egész sor kihágás miatt már nyilvános verésre ítélhetik az embereket, a leggyakoribb okok között a házasságtörés és az alkoholfogyasztás van.

Azért kell az ítéletet nagy nyilvánosság előtt végrehajtani, hogy annak elrettentő ereje legyen, és hogy mások ne menjenek szembe az iszlám joggal"

– mondta Amunullah Usman, a város polgármestere.

Utoljára januárban tartottak nyilvános korbácsolást Indonéziában, akkor egy keresztény alkoholárust vertek meg Szumátrán.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére