Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Négyen sérültek meg egy iskolai lövöldözésben Texasban

888.hu

2021.10.06. 21:20

A Texas állambeli Arlingtonban ottani idő szerint szerdán reggel négyen megsebesültek egy iskolai lövöldözésben, a rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre – jelentette az amerikai sajtó.

 

Az arlingtoni rendőrség megerősítette, hogy a lövöldözés a Timberview Gimnáziumban történt, és kollégáik „módszeresen keresik” az elkövetőt.

A rendőrség tájékoztatása szerint a négy sérült közül hármat kórházba szállítottak, a negyediket – egy terhes nőt –, aki elesett, a helyszínen látták el.

A lövöldözés gyanúsítottja a 18 éves afroamerikai Timothy George Simpkins, aki egy ezüstszínű Dodge Charger típusú gépjárművel menekült el a helyszínről. A hatóság emberei azt is elmondták, hogy a lövöldözés egy verekedés után tört ki.

A hatóság emberei, miután biztosították a területet, azonnal evakuálták a diákokat az iskolából egy közeli kulturális központba.

Texas állam legsúlyosabb iskolai lövöldözése 2018 májusában történt, amikor egy 17 éves elkövető sörétes puskával és pisztollyal felfegyverkezve tüzet nyitott a Santa Fe Gimnáziumban, Houston közelében. Akkor 10 ember vesztette életét.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére