Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

ISIS-tagokat találhattak a menekülő afgánok között

888.hu

2021.08.25. 14:00

Legalább egy menekülő afgánt őrizetbe vettek a katari Al Udeid repülőtéren, mert lehetséges kapcsolatot találtak közte és az Iszlám Állam nevű terrorszervezet között – írja a Breitbart.

 

Az amerikaiak által Afganisztánból kimenekítettek első megállója a katari Al Udeid reptér. Ezen a helyen tudják először ellenőrizni az odaérkezettek személyazonosságát, és hogy jelentenek-e valamilyen biztonsági kockázatot. És sok esetben tényleg felmerül a gyanú.

A Védelmi Minisztérium automatizált biometrikus azonosítórendszere szerint a kimenekített, különleges bevándorlási vízumra jogosult 7000 afgán közül 100-an szerepeltek a hírszerző ügynökségek listáján”

írja a Breitbart.

Köztük volt az a férfi is, akit az ISIS-szel hoztak összefüggésbe.

Eddig több mint hatezer személyt szállítottak tovább a reptérről különböző közel-keleti és európai bázisokra. A Sky News értesülései szerint az Egyesült Királyságba menekítettek között is találtak már olyat, Birminghamben, aki rajta volt a britek úgynevezett „no-fly” listáján. Ezen azok az emberek szerepelnek, akiket az ottani hatóságok potenciális veszélyforrásként jelöltek meg.

A fenti esetben azonban az angol vezetés megvizsgálta az ügyet, és arra jutott, hogy a brit kimenekítési akció során az Egyesült Királyságba került személy nem jelent kockázatot, és szabadon távozhat.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére