Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ilyenek az ISIS gyerekhóhérjai

Bokor Gábor

2017.11.29. 20:28

Egy újabb sokkoló videó került elõ az ISIS által kiképzett gyerekekrõl, akik az egyik elfogott állítólagos kémet brutális módszerekkel végezték ki.
KHORASAN, 20:28

Egy újabb sokkoló videó került elő az ISIS által kiképzett gyerekekről, akik az egyik elfogott állítólagos kémet brutális módszerekkel végezték ki.

Ismét szörnyű felvételt tett közzé az Iszlám Állam, ezúttal a szervezet afganisztáni ága. A terrorállam harcosai elfogtak egy állítólagos kémet, akit azonnal halálra is ítéltek. Ez még nem is lenne annyira hihetetlenül durva, mivel az rendszeres náluk, azonban most az ítéletet gyerekek hajtották végre.

Tíz év körüli fiatalok gond nélkül, karddal a kezükben pózoltak a kamera előtt, majd levágták a kém mindkét kezét, végül pedig lefejezték. A felkavaró videót itt lehet megtekinteni, ám senkinek nem ajánljuk.

A propagandaanyag szerint a kém egy afgán férfi volt, aki az amerikaiaknak kémkedett. Az ISIS eddig több kivégzésről töltött már fel videót az internetre, azonban ennyire mélyre talán még sosem süllyedt. Az áldozatot először két fához kötözték, majd miután levágták a karját, a földön heverő, szenvedő kémhez léptek, és a gyerekhóhérok lecsapták a férfi fejét.

Úgy tudni, a felvétel Khorasan provinciában készült Afganisztánban, közel a pakisztáni határhoz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére