Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ilyenek az igazi véresszájú liberálisok: ezúttal egy Trump-sapkát viselő idős férfira támadtak rá

Tóth Dalma

2019.06.05. 21:00

Papolnak a szólásszabadságról, az elfogadásról, a szolidaritásról és még nagyon sok minden másról, csak a gyakorlatban nem alkalmazzák ezeket.

Donald Trump hétfőn háromnapos látogatásra érkezett az Egyesült Királyságba. Hiába telt el lassan három év az amerikai elnökválasztás óta, a liberálisok a mai napig nem tudták megemészteni, hogy a választópolgárok többsége Trump mellett tette le a voksát egy demokratikus választás keretein belül.

Ezért aztán az Egyesült Királyságban még tüntetést is szervezetek az amerikai elnök látogatása miatt. A demonstráción beszédet mondott az antiszemita botrányairól elhíresült Munkáspárt vezetője, Jeremy Corbyn is. Később a tüntetők közül többen inzultáltak egy idős férfit, akivel ordibálni kezdtek, mivel „Tegyük Amerikát újra naggyá!” feliratú sapkát viselt, ami Trump szlogenje. Azt kiabálták, hogy Donald Trumpot nem látják szívesen az Egyesült Királyságban, majd a kabátjánál megragadták a férfit és a földre teperték. Szerencsére néhány ember észnél volt, és leállították a többieket, majd felsegítették az idős áldozatot.

A megtámadott férfi elmondta, hogy megrúgták, egy bannert tartó bottal megütötték, valamint elvették a sapkáját, amit később visszakapott. Elmondása szerint békésen vitatkozott több baloldalival, még nevettek is együtt, mielőtt az események felpörögtek.

Efféle támadásra sajnos a napokban is volt példa. Egy másik Trump-szimpatizánst is szidalmazni kezdtek, majd hozzávágtak egy shake-et.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére