Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így próbálják meg lejáratni Trumpot

Tóth Dalma

2017.01.31. 22:58

A libsik kifogytak az érvekbõl, ezért most azzal álltak elõ, hogy Trump mentális betegségben szenved, ezért alkalmatlan az elnöki tisztségre.
WASHINGTON, 20:58

A libsik kifogytak az érvekből, ezért most azzal álltak elő, hogy Trump mentális betegségben szenved, ezért alkalmatlan az elnöki tisztségre.

Hillary Clinton már a kampányidőszak alatt többször elmondta, hogy Trump személyisége miatt alkalmatlan amerikai elnöknek, de a libsik újra előszedték és megspékelték ezt az érvet.

John Gartner a Johns Hopkins Egyetem előadója szerint Trump rosszindulatú nárcizmustól szenved, hajlamos a szadizmusra, az agresszivitásra, a paranoiára, valamint túlérzékeny a kritikára. Az amerikai pszichiáter és pszichoterapeuta ezért úgy véli, hogy az amerikai elnök mentális betegségben szenved, és alkalmatlan arra, hogy betöltse a pozícióját.

A szakember szerint a nárcizmus miatt az emberek nem látják a valóságot, ezért őket nem lehet meggyőzni logikus érvekkel.

Ezt azzal támasztja alá, hogy Trumpot nem érdekelte, hogy világszerte hárommillió nő tüntetett ellene az utcán. Ezzel szemben az az igazság, hogy az amerikai elnök Twitteren reagált a tüntetésekre. 

"A békés tüntetések demokráciánk egyik próbáját jelentik. Akkor is, ha nem mindig értek egyet, elismerem az emberek jogát véleményük kifejezésére"

Reméljük, John Gartner nem azt a reakciót várta, hogy Trump lemond, mert az emberek 2 százaléka tüntetett ellene.

Másik "nyomós" érve, hogy szerinte az amerikai elnök mérges lesz akkor, amikor az újságírók negatívumokat írnak róla. A valóság azonban az, hogy Trumpot le szeretné járatni a liberális média, amit ő nem hagy.

Sőt, már egy külön csoport is létrejött olyan terapeutákból, akik Trump ellen harcolnak.

Decemberben három professzor írt levelet Barack Obamának amiatt, hogy kifejezzék aggodalmukat Trump mentális stabilitásával kapcsolatosan. Úgy látszik a téma egyéb érvek híján újra és újra előjön.

Egyébként tipikus amerikai módszernek számít, hogy úgy próbálják meg lejáratni a politikusokat, hogy azt állítják róluk, hogy betegek. Az emberek hite megremeg a személy alkalmasságát illetően, ha meghallják, hogy beteg, ezt próbálja meg kihasználni az ellenzék. Hasonló hírek láttak már napvilágot Putyinról is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Zelenszkij szerint eltörték az orosz hadsereg gerincét

Zelenszkij szerint eltörték az orosz hadsereg gerincét

Az ukrán elnök szerint a kulcsfontosságú kikötőváros, Mariupol eleste ellenére az ukrán hadsereg komoly károkat okozott az orosz haderőnek.

Orosz kézen Mariupol, kitiltották Bident, Szerbiában tárgyalt Orbán Viktor

Orosz kézen Mariupol, kitiltották Bident, Szerbiában tárgyalt Orbán Viktor

Hosszú harc után orosz kézre került Mariupol. Kitiltották Oroszországból Bident, Blinkent és közel ezer más amerikait.

Az oroszok kitiltották Bident és közel ezer másik amerikait

Beutazási tilalmat rendelt el szombaton Oroszország 963 amerikai állampolgár, köztük Joe Biden elnök és Antony Blinken külügyminiszter ellen, és bővítette a kanadai tilalmi listát is – közölte szombaton az orosz külügyminisztérium, hozzátéve, hogy a jövőben is viszonozza az „ellenséges amerikai lépéseket”

Orbán Viktor: Mi a béke és az észszerűség pártján állunk!

Orbán Viktor: Mi a béke és az észszerűség pártján állunk!

A miniszterelnök az Újvidéken Nemzetközi Mezőgazdasági Vásáron beszélt az észszerű gazdálkodás fontosságáról.

Jövőre Budapesten biztathatjuk az elitmezőnybe jutott jégkorongozókat

Jövőre Budapesten biztathatjuk az elitmezőnybe jutott jégkorongozókat

Egy hét múlva a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) kongresszusán döntenek a jövő évi A csoportos vb helyszínéről. Mint ismert, a háború miatt nem lehet házigazda Szentpétervár, a helyére a nemrég feljutott Magyarország és Szlovénia, azaz Budapest és Ljubljana jelentkezett, illetve a finn-lett kettős. Az IIHF küldöttsége a napokban Budapesten járt, hogy felmérje a rendezés esélyeit, lehetőségeit.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére