Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Trump is nekiment Sorosnak a Kavanaugh körüli mizéria után

Forisek Ádám

2018.10.06. 11:00

Egy kiszivárgott emailbõl kiderült a sorosisták forgatókönyve, és ezt meg is valósították a való életben. Testközelbõl láthatjuk Soros György zsoldoshadseregének mûködését.

Szombaton, azaz mai nap tartják meg a szenátusi végszavazást Brett Kavanaugh főbírójelöltségéről az Egyesült Államokban.

Pénteken ügyrendi szavazással, 51:49 arányban döntöttek a szenátorok arról, hogy lezárják a vitát Donald Trump elnök főbírójelöltjéről és szombaton a szenátus egésze szavaz a jelöltségről.

Mint ahogy azonban az szemmel látható, nem volt könnyű dolga a szenátoroknak. Arizona republikánus szenátorát, Jeff Flake-et például egy liftben állította meg két nő, akiket állítólag korábban szexuálisan zaklattak:

A két nő felháborodott hangnemben kérdezi a szenátort arról, igazat mondott-e meghallgatásán Kavanaugh, ám a szenátor arról biztosította a két nőt, hogy továbbra is támogatni fogja Trump főbírójelöltjét.

Ez kis a performansz gyakorlatilag betűről betűre megegyezik azzal a forgatókönyvvel, amelyet egy korábbi, sorosista szervezet ismertetett e-mailjében.
 

A MoveOn.org nevű, Soros György támogatását élvező szervezet ebben az e-mailben azt írta, közvetlenül akarnak nyomást gyakorolni a szenátorokra, mégpedig úgy, hogy az ő körzetükből akarnak előhozakodni Kavanaugh-t befeketítő sztorikkal.

A cél: a republikánusokra hárítani a felelősséget. [...] Meg kell szüntetnünk a republikánus többséget a kongresszusban, és ehelyett olyan embereket kell választanunk, akik hisznek Kavanaugh áldozatainak."

A fentebbi videofelvétel tehát egyike volt azon akcióknak, amelyeket Soros szervezetei indítottak. Nyilvánvalóan így erősen kérdésessé válik, hogy valóban korábbi szexuális zaklatás áldozatai vonják-e kérdőre a szenátort. Az e-mail tanúsága szerint ugyanis inkább fizetett provokátorokat láthatunk, akik egy jól felépített, és gondosan megszervezett lejárató kampányban teljesítik a rájuk szabott feladatokat. 

Az mindenesetre leszögezhető, hogy Soros zsoldosai minden követ megmozgatnak annak érdekében, hogy Brett Kavanaugh ne lehessen főbíró. Láthatóan egyébként az amerikai elnöknek sem tetszik, hogy egy olyan tőzsdespekuláns kívánja befolyásolni az amerikai politikát, akit senki nem választott meg:

Twitter-üzenetében az amerikai elnök is arra hívja fel a figyelmet, hogy a szenátorokra nyomást gyakorlók egyáltalán nem hétköznapi állampolgárok, hanem Soros által fizetett emberek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Csaknem kéttucat migráns halt meg Líbia partjainál

Huszonkét mali migráns, köztük három gyermek vesztette életét Líbia partjainál – közölte kedden a bamakói vezetés.

Foglalkozunk nőügyekkel: Amikor a szülés trauma

Foglalkozunk nőügyekkel: Amikor a szülés trauma

A 888 podcastjának vendége: Bálint Katica, a Bábakalács születésház bábája.

Rövid zuhany, „dog hug”, hulahopp verseny – Nyugat-Európa készül a télre

Rövid zuhany, „dog hug”, hulahopp verseny – Nyugat-Európa készül a télre

Az Oroszország elleni szankciók eddig csak pofán csapták az európai liberális politikusokat, de ez várhat a félmilliárdos lakosságra is, ha a vezetők nem szedik össze magukat végre.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére