Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így kívánt boldog újévet Trump és Putyin

Sümeghi Lóránt

2016.12.31. 20:28

Amíg Donald Trump megválasztott amerikai elnök Twitter-üzenetében köszöntötte a népet és az eljövendõ évet, addig Vlagyimir Putyin orosz elnök az egymás felé kinyilvánított szeretet és a tisztelet megadására kérte saját állampolgárait.
WASHINGTON/MOSZKVA, 20:28

Amíg Donald Trump megválasztott  amerikai elnök Twitter-üzenetében köszöntötte a népet és az eljövendő évet, addig Vlagyimir Putyin orosz elnök az egymás felé kinyilvánított szeretet és a tisztelet megadására kérte saját állampolgárait.

"Boldog új évet kívánok mindenkinek, köztük számos ellenségemnek és azoknak is, akik ellenem küzdöttek és megalázó vereséget szenvedtek, most pedig nem tudják, mitévők legyenek" - fogalmazott Trump, aki üzenetét azzal zárta, hogy "szeretettel". A megválasztott amerikai elnök sajtóértesülések szerint a szilvesztert a Florida állambeli Palm Beachben található Mar-a-Lago nevű magánklubjában tölti, zárt körű partit rendez, amelyre mintegy 800 vendég hivatalos, köztük Sylvester Stallone akciófilm-sztár.

Puytin azonban egy visszafogottabb üzenetben köszöntötte a 2017-es évet. "Az oroszok legyenek figyelmesek hozzátartozóikkal és bánjanak tisztelettel egymással" - fogalmazta meg kívánságát Vlagyimir Putyin orosz elnök újévi köszöntőjében, amelyet Oroszország távol-keleti felében már sugároztak a televíziók.

Érdemes leszögezni, hogy Putyin nem érintett politikai témákat beszédében, csupán elmondta, hogy varázslatossá tehető a szilveszter, amihez nem kell más, csak annyi, hogy szeretettel és hálával viseltessünk szüleink iránt, figyelemmel és törődéssel övezzük gyermekeinket, családunkat, tiszteljük kollégáinkat munkahelyünkön, ápoljuk baráti kapcsolatainkat, álljunk ki az igazságért és igazságosságért, legyünk könyörületesek, segítsünk azokon, akik támogatásunkra szorulnak. Az államfő békét és virágzást kívánt Oroszországnak, boldogulást és egészséget az állampolgároknak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére