Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hiába kért enyhítést a BLM a bíróságtól Jussie Smollett ügyében, a színész több hónapra börtönbe vonul

888.hu

2022.03.11. 20:30

Az amerikai színész 2019-ben gyűlölet-bűncselekményt rendezett saját maga ellen, hogy ellene irányuló rasszizmus címen előmozdítsa karrierjét. A bíróság 150 nap börtönbüntetést és 30 hónap próbaidőt szabott ki rá, valamint elutasította a BLM – a büntetése enyhítésére vonatkozó – kérelmét.

 

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, Jussie Smollett korábban azt állította, hogy 2019 januárjában a támadói hurkot dobtak a nyakára, és vegyszereket öntöttek rá, miközben rasszista és homofób kifejezéseket használva becsmérelték, illetve Donald Trump korábbi elnököt támogató kijelentéseket tettek.

 

 

Egy hónapra rá a rendőrség őrizetbe vette a színészt azzal a gyanúval, hogy lefizetett két fivért, hogy színleljék a támadást, ezzel növelve népszerűségét a showbiznisz világában.

A gyűlölet-bűncselekményeket szító és kegyvesztett színészt, Jussie Smollettet csütörtökön 150 nap börtönbüntetésre, 30 hónap próbaidőre, 120 106 dollár kártérítés és 25 ezer dollár pénzbüntetés megfizetésére ítélték.

A színész többször is azt kiabálta, hogy „ártatlan vagyok, és nem vagyok öngyilkos” amikor a börtönbe vitték.

 

 

A Black Lives Matter politikai szervezet levelet írt a gyűlölet-bűncselekményt elkövető Jussie Smollett nevében, amelyben enyhítést kér James Linn Cook megyei bírótól.

A Black Lives Matter határozottan támogatja, hogy Jussie Smollett számára a börtönbüntetéstől eltérő büntetést szabjanak ki”

– áll a szervezet által benyújtott levélben.

 

 

Abdullah (a képen balra), a rendőrség elleni fanatikus aktivista és a Kaliforniai Állami Egyetem pánafrikai tanulmányok professzora már korábban is kifejezte támogatását Smollett mellett, 2021 decemberében „fehér felsőbbrendűségi színjátéknak” nevezte a pert.

Csütörtökön Smollett késve érkezett a saját ítélethirdetésére, testőrei pedig a bíróságra menet fizikailag „erőszakoskodtak” a riporterekkel, és az egyik fotóst a földre teperték.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére