Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hatalmas üzlet az önvédelmi spray árusítása a „multikulti” Svédországban

Horváth Tamás

2019.08.18. 15:08

Az erőszakos bűncselekmények számának növekedése egyre több svédet késztet arra, hogy gáz- vagy paprikaspray-t vásároljon.

A harmadik világból érkezett migránsok az elmúlt években, évtizedekben gyökerestül felforgatták Svédország mindennapjait. A valaha a béke szigetének számító skandináv állam számos olyan problémával küzd, melynek eredője a tömeges bevándorlás.

A beilleszkedésre képtelen, eltérő kulturális és etnikai háttérrel rendelkező „újsvédek” a bűnözés növekedéséhez is jelentősen hozzájárulnak. A közbiztonság romlása közvetve abban is megmutatkozik, hogy a skandináv államban soha nem látott mértékben növekedett meg a kereslet az önvédelmi gáz- és paprikaspray iránt.

Az Expressen című svéd napilap szerint mind a gyártók, mind a kereskedők elégedettek lehetnek, ugyanis 2019 júniusa és augusztusa között

90 százalékkal növekedett az önvédelmi spray-k forgalma.

A lap a gyártókra és a kereskedőkre hivatkozva úgy tudja, az elmúlt években folyamatosan nőtt az eladások száma, de a 90 százalékos növekedés példa nélküli.

Érthető a svéd társadalom fokozott óvatossága, ugyanis a nagyvárosok migránsok lakta negyedeiben sötétedés után rengeteg erőszakos bűncselekmény történik – legtöbbször nők ellen. A rendőrség éppen ezért azt ajánlja a gyengébbik nem képviselőinek, hogy naplemente után kerüljék el az ilyen környékeket, a szórakozni vágyó fiatalokat pedig arra kérik, hogy maradjanak józanok és minél korábban térjenek nyugovóra.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére