Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hat afrikai erõszakolt meg egy nõt Csehországban

Forisek Ádám

2018.04.07. 18:38

A hat afrikai egymást felváltva erõszakoskodtak a nõvel, és még videóra is vették a támadást. A rendõrség szerencsére elkapta a tetteseket.
PRÁGA, 18:38

A hat afrikai egymást felváltva erőszakoskodtak a nővel, és még videóra is vették a támadást. A rendőrség szerencsére elkapta a tetteseket.

A helyi sajtó számolt be annak a 35 éves ír turistának a történetéről, aki a poklok poklát élte meg Prágában. A nő egy éjszakai szórakozóhelyen ismerkedett meg egy 22 éves algériai férfivel, majd felmentek a férfi hotelszobájába.

A nő azonban nem tudta, mi vár rá: a férfi ugyanis hirtelen agresszívvá vált, és öt társát hívta fel szobájába, akik aztán egytől egyig megerőszakolták a szerencsétlen nőt. Egyikőjük még kép- és videofelvételeket is készített az esetről.

Féltem. Megijedtem. Egyszerre éreztem magam hülyének, és dühösnek, egyszerűen szörnyen éreztem magam. Azt hittem meg fognak ölni”

– mondta az áldozat a rendőrségnek.

A nő a támadást követően el tudott menekülni a hotelszobából, a recepciósnak jelezte, hogy támadás érte. Nem sokkal később kiérkezett a rendőrség, s miután az algériaiak nem voltak hajlandók ajtót nyitni, a hatóságok betörték az ajtót, és letartóztatták az erőszakos afrikaiakat.

A letartóztatásról készült videófelvételt ITT lehet megtekinteni.

A fő vádlott szerint a nő beleegyezését adta az együttléthez, és emellett mindenki részeg volt. A hat afrikait most nemi erőszakkal vádolják, kettőtől tíz évig terjedő börtönbüntetésre számíthatnak. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére