Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gigászok csatája – Soros nekiment a Facebooknak

888.hu

2020.02.18. 18:16

Orbán Viktor ellenfelei egymást csinálják ki. Jól is van ez így...

A Financial Times című laphoz juttatott el egy olvasói levelet Soros György, amelyben arról értekezik, hogy Mark Zuckerberget, a Facebook alapítóját és vezetőjét el kell távolítani a tisztségéből.

A bevándorláspárti tőzsdespekuláns szerint ugyanis Zuckerberg kölcsönös előnyöket biztosító megállapodást kötött Donald Trumppal, ami elősegítheti az amerikai elnök újraválasztását. Soros szerint, ha felmerül annak gyanúja, hogy egy hirdetés politikai tartalmú, akkor meg kell tagadni annak közzétételét.

„Megismétlem az felvetésem. Mark Zuckerberget és Sheryl Sandberget el kell távolítani a Facebook éléről. Mondanom sem kell, támogatom a közösségi médiaplatformok kormányzati szabályozását” – zárta levelét Soros.

Milyen érdekes amúgy, hogy Soros a politikai tartalmú hirdetések miatt aggódik, hiszen az általa pénzelt szervezetek folyamatosan ilyen jellegű tevékenységgel avatkoznak be adott országok belügyeibe. Gondoljunk csak a magyarországi 2018-as országgyűlési választásra, vagy Nagy-Britanniában a Brexit-ellenes kampányra. Egészen nyilvánvaló, hogy Sorosnak az az igazi baja a közösségi oldallal, hogy nem a neki tetsző módon lép fel a jobboldali, konzervatív tartalmak ellen.

Jólesik látni, ahogy Orbán Viktor miniszterelnök két legnagyobb ellenfele egymást kezdi kicsinálni. Mindenesetre mi kitartunk a miniszterelnök mellett, és annak örülnénk a legjobban, ha Soros és Zuckerberg is nyugdíjba vonulna, hogy kiélvezzék milliárdos vagyonukat.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére