Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Filmet forgatnak a liberális aktivistáról, aki nem engedett felszállni egy gépet

Bokor Gábor

2019.02.04. 14:00

Hõst csinálnának Elin Erssonból.

Aki esetleg nem ismerné Elin Ersson történetét: ő volt az a svéd libsi aktivista, aki azt hitte, hogy egy gépen utazik egy afgán migránssal, akit épp kiutasítottak volna a svéd hatóságok. Ersson még a gép gurulása közben felállt székéből, mivel így a repülőgép a szabályok szerint nem szállhat fel. A 21 éves nő ezzel akadályozta meg, hogy az afgán bevándorlót kiutasítsák az országból. Hiába állapították meg Stockholmban, hogy a migráns jogtalanul tartózkodik a skandináv országban és vissza kell mennie az ázsiai országba, a liberális aktivista ezt nem tudta elfogadni, a saját kezébe vette a migráns sorsát. 

Külön gyönyörű, hogy az afgán migráns rajta sem volt a gépen. 

A svédeknek ez nem volt elég, tovább tolják a dilirollert. Azt találták ki, hogy megfilmesítik a történteket, ezzel kreálva hőst a repülőgép útját blokkoló nőből, aki amúgy tette miatt bíróság elé kerül. Erssont Josefine Frida Pettersen fogja játszani a Grounded című filmben, amelyből már nyilvánosságra hoztak egy kisebb részletet is. 

A film nem mutatja be, hogy a kiutasításra váró migráns, akiről a svéd aktivista azt hitte, hogy a gépen van, egy nőverő bűnöző volt, emiatt aztán dühös kommentek tucatjai lepték el rövid klipet, mivel az nem más, mint puszta manipuláció és félrevezetés. Ersson korábban azzal magyarázta tettét, hogy ő mindenkiért kiáll, tette is ezt bizonyítja, ugyanis "egyre több a náci Európában" és embertelen tettnek tart kiutasítani egy elutasított menedékkérőt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére