Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felrobbantotta magát az ISIS-vezér, hogy ne kapják el az oroszok

Bokor Gábor

2018.04.17. 19:44

Letartóztatta az egyik legveszélyesebb orosz iszlamista csoport tagjait a biztonsági szolgálat, akik beszámoltak arról, hogy a csoport vezetõje egy kezdetleges robbanószerrel vetett véget az életének.
ROSZTOV, 19:44

Letartóztatta az egyik legveszélyesebb orosz iszlamista csoport tagjait a biztonsági szolgálat, akik beszámoltak arról, hogy a csoport vezetője egy kezdetleges robbanószerrel vetett véget az életének.

Öngyilkos lett az orosz hatóságok által régóta üldözött ISIS-hű csoport vezetője, aki közvetlen kapcsolatban állt az Iszlám Állammal. A rendőrség bejelentette, hogy a férfi egy kezdetleges, házi készítésű eszközzel robbantotta fel magát, hogy így kerülje el a letartóztatást.

A meg nem nevezett dzsihadista és csoportja – az FSZB keddi jelentése szerint – Rosztov tartományban akart több merényletet is végrehajtani.

Az orosz biztonsági szolgálat a terrorcsoport három tagját letartóztatta.

A tájékoztatás szerint a csoport az instrukciókat közvetlenül Szíriából, az Iszlám Állam központjából kapta, onnan kapták az utasítást, hogy hol és milyen merényletet hajtsanak végre.

Aleksandr Bortnikov, az FSZB vezetője elmondta, hogy csak idén hat merényletet akadályoztak meg, többségüket az elnökválasztás hónapjában akarták végrehajtani.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Jakab Péter kilépett a Jobbikból

Gyöngyösi Márton, a Jobbik Elnöke nyílt levélben kérte föl Jakab Pétert a lemondásra. Jakab válaszlevelében úgy fogalmazott: „Ha a nép és a Jobbik között kell választanom, nem kérdés, melyiket választom”.

Zelenszkij kitiltaná az orosz turistákat Európából

Az ukrán humorista-elnök ismét vette magának a bátorságot, hogy megmondja, mi a teendője az európai országoknak.

Filipp: Ez a tél maga lesz a pokol!

Filipp: Ez a tél maga lesz a pokol!

Ez a tél maga lesz a pokol. Igaz, nem meleg lesz, hanem hideg, de legalább sötét is. Meg szenvedős. A benézett szankciós politika hatására Európában az összes grafikon elkezdett függőlegesen felfele emelkedni. Kár, hogy ezek olyan grafikonok, amelyeknél nem célszerű növekedést észlelni. Az infláció az egekben, az üzemanyagárak sosem voltak ilyen magasak, a rezsiköltségekről pedig sírás nélkül beszélni sem lehet. Ilyen körülmények között kisebb csoda, hogy egyáltalán az átlagfogyasztásig meg tudjuk tartani a rezsicsökkentést. De az emberek mintha nem lennének tisztában azzal, hogy mennyire súlyos a helyzet. Az egy dolog, hogy nem tudják majd kifizetni az óriási rezsiszámlákat és az energiacsapda miatt áramszüneteket is kockáztatnak, de mi lesz a gazdasággal? A recesszió elkerülhetetlen. Mi lenne, ha egyszer megérnénk azt, hogy Európa nem világhatalmi erők közé pozicionálja magát, hanem kiáll a saját jól felfogott érdekei mellett? Amíg viszont olyan vezetők állnak az EU élén, akik megelőzni nem tudják a bajt, okozni viszont annál inkább, addig ez csak lázálom marad.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére