Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ezért lesz sikeres elnök Trump

Bertha László

2016.11.17. 14:58

A Fox News publicistája szerint Donald Trump sikere a liberális médiának köszönhetõen garantált, amely már beiktatása elõtt leírta a megválasztott elnököt.

A Fox News publicistája szerint Donald Trump sikere a liberális médiának köszönhetően garantált, amely már beiktatása előtt leírta a megválasztott elnököt.

Az, hogy a leendő republikánus elnökből aljas, kiszámíthatatlan és romboló fajankót csinált a liberális média, csak Trump javára hajtja a vizet, mert a teljesítménye jobb lesz a várakozásoknál. A The New York Times, a CNN, a The New Yorker és még számos más mainstream médiafelület lehetetlenül alacsonyra tette a mércét.

Ennek következtében Donald Trump úgy léphet be a hivatalába, hogy semmiféle optimizmus nem terheli – írja Liz Peek. Ezzel szemben, amikor Barack Obamát választották meg, az emberek csodát vártak, mely végül nem teljesült.

Jelenleg sok amerikai pesszimistán tekint a következő négy évre, mert úgy érzik, hogy Donald Trump a jólétüket fenyegeti, az elnöksége veszélyes a muszlimokra, a melegekre és a nőkre. A kolumnista szerint mindezek a vádak ijesztőek és alaptalanok, csupán politikai túlzások.

Azok az emberek lehetnek idegesek Trump megválasztása miatt, akik a politikai tápláléklánc tetején helyezkednek el. A leendő elnök ugyanis megfogadta, hogy „lecsapolja a mocsarat”, aminek a mocsári patkányok aligha örülnek. Donald Trump képes lehet arra, hogy csökkentse a dúsgazdag támogatók befolyását, akik az amerikai emberek hétköznapjaira is befolyással vannak.

Ez azonban nem az a politikai elit, ami minden nap a Trump épületek előtt gyülekezik New Yorkban és az egész országban. Ezeket olyan csoportok szervezik, mint akik a Black Lives Mattert és a National Action Networköt. Néhány megmozdulásuk ugyanis nem tűnik organikusnak, hiszen a tömeget buszokkal szállítják a kijelölt pontokra, ezeket pedig valakinek bérelniük kell – írja Peek.

A szerző szerint ezek a csoportok azt szeretnék lenyomni az emberek torkán, hogy Donald Trump gyenge mandátummal bír. Ezzel szemben a Republikánus Párt nyerte a székek többségét a házban és a szenátusban. A demokraták ugyanakkor a legrosszabb időszakukat élik a rekonstrukció óta.

Donald Trump rágalmazásának egyik ékes példája David Remnick véleménycikke a The New Yorkerben, aki „émelyítő eseményként” írta le Trump győzelmét, ami egy „amerikai tragédia”, a „nativizmus, tekintélyelvűség, nőgyűlölet és a rasszizmus diadala”. Remnick az írásával kiválóan megmutatja, hogy milyen messze van ő azoktól, akik ünneplik a „nacionalizmust”, azaz a patriotizmust – írja a Fox News véleményformálója.

Liz Peek szerint a The New Yorker szerkesztője soha nem fogja megérteni, hogy az emberek miért utasították el Hillary Clintont, és ehelyett miért szavaztak inkább Trumpra. A leendő elnök talán meglepetés lesz az olyan emberek számára is, mint amilyen Remnick. Peek szerint egy dolog biztos: köszönet jár az ilyen hangoknak, a várakozások nagyon alacsonyak, melyeket nem lesz nehéz túlszárnyalni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Hagyják végre békén Cristiano Ronaldót!

Újabb fejezet íródik Cristiano Ronaldo katari történetében. A portugál sajtóhírek szerint a csapat legnagyobb sztárja haza akart utazni, miután nem számoltak vele a kezdőben a Svájc elleni mérkőzésen. A portugál szövetség és Ronaldo cáfolt, ám az esetet elsőként megszellőztető lap, a Record újabb részleteket osztott meg igaza alátámasztására.

A sapka esete a baloldallal

A sapka esete a baloldallal

Ha van sapka, az a baj, ha pedig nincs, akkor az. Döbbenetes, hogy a hazai ellenzék a 12 éves sorozatos vereségek után is képes ugyanazokat a hibákat elkövetni, mint egy évtizeddel ezelőtt. Képtelenek a fejlődésre.

Scholz dobbant a Twitterről?

Scholz dobbant a Twitterről?

Még azután is, hogy Elon Musk felvásárolta a Twittert, tombolnak a platformon az indulatok, amit a német kancellária is aggodalommal figyel. Alternatívák után is néznek.

Rendkívüli közleményről osztott meg bejegyzést Kocsis Máté

Az elmúlt napokban olyan pánikkeltő üzeneteket és hamis híreket terjesztett a dollárbaloldal a közösségi médiában, továbbá SMS-eken keresztül is, melyek szerint a lakossági megtakarításokat veszély fenyegeti, és emiatt az a legjobb szerintük, ha az emberek megszüntetik a bankbetéteiket – olvasható a bejegyzésben.

Rémhírterjesztő SMS-ek miatt indított eljárást a rendőrség

Rémhírterjesztő SMS-ek miatt indított eljárást a rendőrség

A kiküldött rémhírterjesztő SMS-ek szövege és Varju mai sajtótájékoztatójának címe szinte ugyanaz – írja a Magyar Nemzet.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére