Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ezen a felvételen állat módjára viselkednek a migránsok

Sümeghi Lóránt

2016.10.20. 12:28

Egy németországi szórakozóhelyen rögzíthették azt a videót, ami igencsak megbotránkoztatta az internetes társadalmat. A menekültek integrációja egyelõre úgy tûnik, valóban liberális álom csupán, az afrikai migránsok viselkedése megbotránkoztató és gyakorlatilag elfogadhatatlan az európai ember számára.

Egy németországi szórakozóhelyen rögzíthették azt a videót, ami igencsak megbotránkoztatta az internetes társadalmat. A menekültek integrációja egyelőre úgy tűnik, valóban liberális álom csupán, az afrikai migránsok viselkedése megbotránkoztató és gyakorlatilag elfogadhatatlan az európai ember számára – írta a Pesti Srácok.

A felvételre egy Kölnben élő magyar – Krisztián – hívta fel a lap figyelmét, aki arról is beszélt, hogy az utóbbi két évben sokat változott a helyzet Németországban. Elmondása szerint a párját már nem engedi el este egyedül sehova, és annak sem örül, ha este a barátnőivel munka után beülnek pizzázni, mert félti. Hozzátette:

mi a srácokkal próbálunk olyan helyekre menni, ahol fehérek vannak."

Krisztián arról is mesélt, nem engedi, hogy a kislánya egyedül menjen haza az iskolából, mindig megy érte valaki. Döbbenetesnek nevezi, hogy a suliban a tornatermet nem tudják használni a gyerekek és udvar sincs, mert azt ideiglenes befogadó állomássá alakították át. 

(Pesti SrácokInitative für mehr Flüchtlingen)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére