Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ex-zsaru megy neki Soros György ügyészeinek

888.hu - V4NA

2021.03.13. 12:30

Soros György amerikai tőzsdespekuláns az évek során az amerikai igazságszolgáltatásba is kiterjesztette a befolyását. Egy korábbi rendőr az általa vezetett szervezettel arra vállalkozott, hogy eltávolítják a milliárdos üzletember embereit pozíciójukból.

Az amerikai Politico című lap már 2016-ban arról írt, hogy Soros György csendben átveszi a hatalmat az amerikai igazságszolgáltatás fölött. A lap már akkor azt írta, hogy a tőzsdespekuláns hét kerületi ügyész kampányát segítette szervezetei segítségével, hat államban összesen 3 millió dollár értékben.

A V4NA nemzetközi hírügynökség szerint a Nyílt Társadalom Alapítvány (OSF) honlapja már 2016-ban arról írt, hogy az Egyesült Államok hét különböző államában a büntetés-végrehajtás, valamint az igazságszolgáltatás politikai kihívásainak széles skáláját fogják kezelni mind az érdekképviselet, mind pedig a média segítségével.

Sorost láthatóan foglalkoztatja a bűnözők sorsa, Twitter-oldalán megosztott egy cikket, amelyben arról értekeznek, hogy az elítélteknek hamarabb kellene koronavírus-elleni oltást adni.

A Soros-elképzelésekkel szimpatizáló liberális ügyészek továbbra is élvezik a milliárdos spekuláns támogatását. Tevékenységük azonban egyre többeknél veri ki a biztosítékot.

Philadelphiában egy korábbi rendőr, Nick Gerace veszi fel a kesztyűt Soros ügyészeivel. Gerace a Protect Our Police nevű szervezet vezetője. Céljuk, hogy eltávolítsák a milliárdos által pénzelt szervezetek segítségével pozícióba kerülő ügyészeket.

„Meg lehet nézni, hogy minden városban, ahol Soros György kerületi ügyésze dolgozik teljes a káosz. Ez a rendszer teljes leépítése és éppen ezért tették oda Larry Krasnert is. Azt teszi, amit [Soros] akar. Az ő szemében sikeres. Az átlagemberek szemében viszont egy csőd és egy csaló”, mondta Gerace a Washington Times-nak.

Soros György 1,7 millió dollárral segítette Larry Krasner kampányát. Krasner azzal lett országosan híres, hogy 75-ször perelte be a philadelphiai rendőrséget 2017-ben.

Nem véletlen, hogy sokan fel akarnak lépni a Soros pénzén pozícióba kerülő ügyészek ellen.

Illinois államban található Cook megye államügyésze Kimberly Foxx. A Chicago Tribune elemzése szerint az államügyész több mint 25 ezer ember esetében utasította el a vádemelést 2019 novemberéig. Foxx 2016-ban lett államügyész. Mögötte is feltűnik Soros György. Amikor 2016-ban megválasztották, a tőzsdespekuláns az Illinois Safety and Justice nevű politikai akcióbizottságon keresztül 333 ezer dollárt utalt neki.

St. Louis városában a körzeti ügyész (Circuit Attorney), Kimberly Gardner tavaly azzal került a címlapokra, hogy nekiment a McCloskey családnak, miután fegyverekkel védték a házukat a kertjükön végigmasírozó BLM-tüntetőktől. Gardner is Soros embere, The Missouri Times című lap szerint, a nő több mint 67 ezer dollárt kapott a Soroshoz köthető Safety and Justice nevű politikai akcióbizottságtól 2016-ban. A Fox News egyébként arról is beszámolt a KMOV-TV riportja alapján, hogy az elmúlt két évben drasztikusan csökkent az ítéletek aránya Gardner alatt. Az adatok szerint az ügyészek 2018-ban az esetek 51 százalékában, 2019-ben pedig az esetek 54 százalékában hoztak elmarasztaló ítéletet. McCloskey-ék vegzálása végül botrányba fulladt, A St. Louis Post-Dispatch című portál arról írt, hogy Thomas Clark II bíró végzése szerint Gardner adománygyűjtésre használta fel a pert.

Tavaly decemberben iktatták be George Gascón Los Angeles új kerületi ügyészét. A Los Angeles Times szerint Soros több mint 2,2 millió dollárt fordított a liberális Gascón támogatására. George Gascón korábban San Francisco kerületi ügyésze volt. Regnálása alatt a város bűntanyává változott:

  • a tulajdon ellen elkövetett bűncselekmények 50 százalékkal nőttek,
  • az autólopások száma az állami átlag fölé nőtt 10 százalékkal,
  • az erőszakos bűnözés 54 százalékkal volt magasabb az állam többi részénél és 82 százalékkal magasabb az országos átlagnál.

George Gascón botrányt-botrányra halmozott, februárban aláírásgyűjtésbe kezdtek az ügyész visszahívása érdekében.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére