Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Etnikai feszültség Londonban: a támadók videóra vették a késelést

Sümeghi Lóránt

2019.06.13. 12:00

A Sadiq Khan muzulmán főpolgármester által vezetett Londonból vérfagyasztó képsorok kerültek napvilágra egy feltehetően etnikai feszültségből származó brutális késelésről.

Köztudott, London közbiztonsága soha nem látott zuhanásban van azóta, amióta a pakisztáni származású Saqiq Khan átvette a város vezetését. A késelések, savas támadások és bandaháborúk számának brutális növekedését még az amerikai elnök, Donald Trump is szóvá tette, amikor Nagy-Britanniába utazott a királyi család meghívására.

 

Meglátásait mi sem bizonyítja jobban, mint egy nemrég nyilvánosságra került felvétel, amelyen egy tört angolsággal beszélő férfiakból álló csoport rátámad egy biciklisre, hátba szúrják a férfit, mindezt pedig videóra is veszik. A hírek szerint a húszas éveiben járó áldozatot életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, ám szerencsére állapota azóta stabilizálódott. A rendőrség az eset kapcsán megerősítette, hogy megkezdték a nyomozást, ám a felvételek megtekintése ellenére még egyetlen elkövetőt sem tudtak beazonosítani.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére